واقعا خیلی... بعد مثلا باهم میرن بیرون، مامانم فکر میکنه گل دخترش با دوستش رفته درس بخونه و اینا... ...
رابطه دارن؟
ازینا هم میگه بهت؟
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
واقعا نمیتونم باز کنم خیلی چیزا روولی خب طرف با هر گرایشی شب بره خونه پارتنرش بخوابه قطعا یه بحثی هس ...
منظورم اینه این موضوع رو هم تعریف میکنه؟
یعنی اینم رسما گردن میگیره ؟
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
فکر کنم...در جریان اون اوایلش نیستمآره... ریز به ریز جزییات رو بهم میگه💀
تو مدرسه ها خیلی هست فکنم مدرسه شده مکان/:شنیدم اینو..
البته خب...تقصیر خودشونم نیست زیاد فکر میکنن واقعا گرایششونه در صورتی که لزبی.ن واقعی شاید 0.2 درصد باشه اینو امار گفته. و الا این چجور گرایشیه که یهوو میزنه بیرون
من تو فضای مجازی دیدم یه پسره ۱۱ ساله داره میپرسه من از پسرا خوشم میاد ایا گرایشاتم متفاوتههمه چیو ا ...
دقیقاً تو سن بد یه سری چیزا میشنون،که خیلی هاشون نتونستن درکش کنن و عادی نشون دادن این گرایشات باعث شده بی پرواتر اشتباه کنن و روش تاکید داشته باشن و حتی حس به روز بودن و کول بودن بهشون دست بده و حتی خیلی هاشون برای اینکه یه جور باکلاس دیده بشن به خودش تلقین اشتباه کنه.
البته به نظر من یکی از دلالیل زیاد شدن این موارد تو ایران، جدابودن دختروپسر تومدارس وفشار جنسی، عاطفیه که تو این سن روشون هست و با این تلقین ها سعی میکنن به سمت همجنسشون برن