2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب و غیرقابل توضیح

| مشاهده متن کامل بحث + 10334 بازدید | 66 پست
هستم هنوز🌺

چه عالی عزیزم من اتفاقی کاربری شما رو دیدم و تاپیکای راهنمایی مهاجرت تحصیلی تون رو خوندم دیگه ادامه اش نمیدید؟ خیلی خیلی خوب و واضح توضیح دادید. کاش راجع به گپ تحصیلی هم میگفتید.

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی عزیزم من اتفاقی کاربری شما رو دیدم و تاپیکای راهنمایی مهاجرت تحصیلی تون رو خوندم دیگه ادامه ...

حتما ادامه شون میدم

یکم فاصله طولانی شد بینشون اما حتما تموم میکنم 

چشم در مورد گپ تحصیلی هم میگم حتما

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

سلام ببخشید ی سوال داشتم شما ایران چی خوندید 

با رشته های گروه انسانی هم شانس مهاجرت هست یا فقط مهندسی و علوم پزشکی

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
سلام ببخشید ی سوال داشتم شما ایران چی خوندید  با رشته های گروه انسانی هم شانس مهاجرت هست یا فق ...

سلام من کارشناسی سنجش از دور و جی آی اس خوندم و ارشد سیستم های انرژی

بله با رشته های علوم انسانی هم امکان مهاجرت هست اما باید روی انتخاب درست موضوع (که به روز باشه و با استاندارد های جهانی سازش داشته باشه) تمرکز کرد. خود رشته های علوم انسانی برای مهاجرت مشکل ساز نیستن. اما شیوه تدریس و پژوهش این رشته ها تو ایران منسوخ شده اس. موضوعاتی که اینجا کار میشه معمولا مورد توجه اساتید اونور قرار نمی گیره. ولی روی پایان نامه قوی و مدرن کار بشه مهاجرت کاملا امکان پذیره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام من کارشناسی سنجش از دور و جی آی اس خوندم و ارشد سیستم های انرژی بله با رشته های علوم انسانی ...

خیلی ممنونم واقعا لطف کردید جواب دادید من کارشناسیم علوم تربیتیه فکر میکنم شانس خیلی  کمی هست ارشد ی رشته ب روزتر بخونی و اقدام کنی بهترع ب نظرتون بین مدیریت اموزشی تکنولوژی اموزشی برنامه ریزی درسی کدوم بهتره

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
خیلی ممنونم واقعا لطف کردید جواب دادید من کارشناسیم علوم تربیتیه فکر میکنم شانس خیلی  کمی هست ا ...

والا من زیاد اطلاعات دقیق در مورد این دو رشته ندارم. حتما خودتون تحقیق بکنید. اما در کل معمولا مدیریت رشته راحت تری برای مهاجرت هست چون معادل این رشته رو راحت تر می تونید تو دانشگاه های اونور پیدا بکنید