2777
2789

از شب قبلش شکم درد داشت صبح بهتر بود گفتمش برو اگه اذیت شدی ب خانمت بگو زنگ میزنم بهم  کلاس اولیه بچم اومد گفت انقدددر شکمم درد گرفت سه بالاتر ب خانم گفتم همش گفته باشه بزنگ میزنم نزد تا دیگه تعطیل که شدن و اومد ..... بنظرتون حق دارم عصبانی بشم و این پیام دادم بهش نمی‌خوام اول سالی کدورت پیش بیاد وگرنه قطعا بدتر میگفتم بهش حالا از دیروز جواب نداده منتظرم حرفشم بشنوم 

پیامم....امروز سهیل  سرکلاس میگه شکمم خیلی درد میکرد به خانم معلم گفتم کاش باهام تماس می‌گرفتین میومدم دنبالش آخه از دیروز اینطوره من گفتم دردت گرفت به معلمتون بگو حتما بهم زنگ میزنه الان شاکی چرا نیومدی دنبالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم پسر منم همین جوریه، کار خوبی کردی وظیفه ش بود شما رو مطلع کنه

از اینکه بچم میگه خیییلی شکمم درد گرفت و اون آنقدر بیخیال بوده که بچه سه بار گفته بی‌تفاوت بود واقعا اذیتم

بچه ها معمولا دل درد رو بهونه میکنن تا برن خونه

خیلی وقتا معلما نباید اهمیت بدن

چون اگه بچه های دیگه ببینن از فردا همه میگن دلم درد میکنه

کاش خودت از قبل با معلمش هماهنگ میکردی که اگه پسرم گفت درد دارم تماس بگیرید باهام

بهتر بود خودتون به مدرسه اطلاع میدادین که بچه تون دل درد داره اگه درخواست تماس با شمارو داشت بهتون اطلاع بدن که بچه رو برین بیارین.

اونجا پر از بچه س و اونا از کجا بدونن بچه راست میگه ؟! ممکنه هرروز یکی با این بهانه بره خونه . 

بنظرم منطقی تر بود خودتون به مدرسه اطلاع بدین وضعیت بچه تون رو

عیبی نداره ‌شاید فکر کرده بچه داره بهونه میاره در بره ،اگرم جواب نداد بدون پیغامتو گرفته

اخه دیگه تو این یه ماه شناخته آدمی نیست که بهونه بیاره اولین بارش بود این اتفاق براش میفتاد در ثانی یکم فکر نکرد بچه سه بار گفته قطعا یه مشکلی هست