2777
2789
عنوان

شماهم اینجوری بودید(جاریم)

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست

ببین هر کس یه جوری هست 

من و شوهرم تا قبل از عقدمون تو بغل هم میخوابیدیم صیغه هم نخونده بودیم بعدم قبل از عقد رفتیم  اتلیه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همینحورن فکر کنم

میرن ارایشگاه

بعد ارایشگاه سریع میرن اتلیه که ارایش خراب نشه

بعد اتلیه هم میرن محضر و مراسمات دیگه جشن برگزار میکنن

چیز عجیبی نیست

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
بهم دست بدیم و کنارهم بشینیم و بغل و.... و الییییی ماشالله....  محرمیت چیه باید خلوص نیت داشته ...

😁😁😁😁خدا ببخشه سنی نداشتیم 16 سال

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
😂😂😂😂 گولت زدن خواهر حالا اشکال نداره نرو تو فکرش بیخیال

😂😂😂😂 تقصیر شوهرم بود 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
😁😁😁😁خدا ببخشه سنی نداشتیم 16 سال

اوخی چوچمولو😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اوخی چوچمولو😁

اوهوم 

بکش بیرون بابا چه پیگیری 

اصلا مهم نیست خب رفتن که رفتن 

دوساعت بعد عقد شدن دیگه مشکلش چیه 

من شوهرم وقتی اومد خواستگاریم تو مدتی ک باهم حرف میزدیم کلی بوس بغل داشتیم 

من هیچ جوره تو کتم نمیره حرفت

باهم دوست بورین و باهم راحت نبودین؟؟؟؟؟

انکااااانننن نداره

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

مام سنتی بودیم تو بله برون با هم رقصیدیم ۲شب بعدش صیغه محرمیت خوندیم

نمیدونم کارم درست بوده یا نه

چون الان اعتقاداتم محکم تره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😁😁😁 هر کاری بگی ازشون بر میاد 

اره والا