2777
2789
عنوان

شماهم اینجوری بودید(جاریم)

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست

به نظرت بهتر نیست سرت به کار خودت باشه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من عجیب نیس،چون هرکس یجوریه،اون چهارتا کلمه عربی هم از نظرم انقدر مهم نیس

درسته ولی ایناکه ادعاشون میشداینکاروکرده بودند چون وقتی من توعقدبودم اوناهم توعقدبودند شوهرم وداداشش دعواشون شد داداشش برداشت گفت من مثل تونبودم برمدتوخیابون زن پیداکنم  یعنی من روتوخیابون پیداکرده همسرم حالازن خودش اینجوری بود

یه بارش اشکال نداره موهاشو ببینه

نه چن بار😶

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
درسته ولی ایناکه ادعاشون میشداینکاروکرده بودند چون وقتی من توعقدبودم اوناهم توعقدبودند شوهرم وداداشش ...

عزیزم ارزشش نداره شما اینقد روتون‌تاثیر‌بزاره

اصلا برات مهم‌نباشه حتی فک کن اصن اینجوری نگفتن

ارامش زندگیتو فدای بقیه نکن

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
نه دیگه چند بار مجاز نیست

خدا انشاالله ببخشه 

من ب حرف اون تو نامزدی بدون صیغه دست میدادیم ب شوهرم و اینا

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
موکه نبود فقط لباس عروس پوشیده بود دکلته هم بودش عکس هاشون توبغل هم

از خدا که پنهان نیست از شما هم پنهان نباشه

من هم قبل عقد عکس گرفتم

خیلی ها این کار رو میکنن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
منم یه دوست  داشتم میگف اگه قطعا قراره باهم ازدواج کنین اشکال نداره دیگه بهم دست بزنیم و مثلا م ...

بهم دست بدیم و کنارهم بشینیم و بغل و.... و الییییی ماشالله.... 

محرمیت چیه باید خلوص نیت داشته باشی..... 😏😑

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خدا انشاالله ببخشه  من ب حرف اون تو نامزدی بدون صیغه دست میدادیم ب شوهرم و اینا

😂😂😂😂

گولت زدن خواهر حالا اشکال نداره نرو تو فکرش بیخیال

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859