2777
2789
عنوان

شماهم اینجوری بودید(جاریم)

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست
بکش بیرون بابا چه پیگیری  اصلا مهم نیست خب رفتن که رفتن  دوساعت بعد عقد شدن دیگه مشکلش چ ...

بله کسی که خودش اینجوری بوده حق نداشته راجب اشنایی من وهمسرم نظربده بگه زن توخیابونی هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ جوره تو کتم نمیره حرفت باهم دوست بورین و باهم راحت نبودین؟؟؟؟؟ انکااااانننن نداره

من مشهدبودم همسرم اصفهان کلادوبارهمدیگه رودیده بودیم تواین چندسال که خواهرم همراهمون بود هردفعه اش باهم تلفنی بودیم

از نظر منم اون کلمات عربی نیست که ادمارو محرم و نزدیک میکنه اینکه یه نفر اومده تعهد داده همسرت بشه ...

دقیقا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
درسته ولی ایناکه ادعاشون میشداینکاروکرده بودند چون وقتی من توعقدبودم اوناهم توعقدبودند شوهرم وداداشش ...

حرف برادر شوهرت خیلی زشت بوده و اصلا جای بحث نداره.فقط فکر میکنم بخاطر این گفته که شما دوست بودین واونا سنتی ازدواج کردن(تاکید میکنم در زشتی حرفش وبی ربط بودنش شکی نیس)،این قضیه عکسا ربطی به اون نداره،طرف میدونه یک ساعت دیگه باادمی که اومدی اتلیه زن وشوهر میشن،این خیلی مرسومه الان

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
کلام خداس لطفا ارزش قاعل باشید

کلام خدا وقتی برامون ارزشمنده که بهش عمل کنیم نه که بکنیم کلاه شرعی یه نمونش هم مثل صیغه خوندن

دقیقا

الان میترسم حمله بشه امامن نزدیک ۵سال نشون کرده همسرم بودم تاعقدکردیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان میترسم حمله بشه امامن نزدیک ۵سال نشون کرده همسرم بودم تاعقدکردیم

هرکس عقیده و رسم ورسومی داره،شما هم اینجوری بودین،ایشالا خوشبخت باشین😍

هرکس عقیده و رسم ورسومی داره،شما هم اینجوری بودین،ایشالا خوشبخت باشین😍

ممنون عزیزم راستش ما۵سال بودامامن فقط یکباربطوررسمی باخانواده رفتم مهمونی خانواده نامزدم دگه گردش بازارکافی شاپ اینانداشتیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کلام خدا وقتی برامون ارزشمنده که بهش عمل کنیم نه که بکنیم کلاه شرعی یه نمونش هم مثل صیغه خوندن

منم اعتقادی ندارم ولی کسی که ادعامیکنه نبایداینطوری حرف بزنه والااینابعدخواستگاری بیشترازمن وهمسرم باهم بیرون رفتن وچت کردند والا من وهمسرمم ازاول قصدمون ازدواج بود 

منم اعتقادی ندارم ولی کسی که ادعامیکنه نبایداینطوری حرف بزنه والااینابعدخواستگاری بیشترازمن وهمسرم ب ...

خب اونا لزوما اعتقاد ندارن که، فقط ظاهره .ادم معتقد به زن داداشش که هیچی هم ازش ندیده میگه زن خیابونی؟!

ممنون عزیزم راستش ما۵سال بودامامن فقط یکباربطوررسمی باخانواده رفتم مهمونی خانواده نامزدم دگه گردش با ...

اهان...اینم یجورشه دیگه🙃

هرچیزی ک هست شما از همین شروع کنی خوبه

امثال شما نقطه ضعفی‌جز‌ صیغه پیدا نمیکنید در اسلام‌و اجازه توهین میدین ب خودتون

البته ک‌اینم نقطه‌ضعف نیست وقتی امام و رهبرما گفتن جایز نیست

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...

نهایت دوساعت قبل عقد رفته جرم که نکرده به چیزایی گیر میدین خوب بعد عقدم ارایشش خراب میشه همیشه یه جیزی برای تیکه انداختن وایرادگرفتن باید باشه چهار کلمه عربی چ فرق داره دوساعت قبل ودوساعت بعد درسته جاری هست درسته چادری وازدواجش سنتی بوده دیگه نهایت دوساعت قبل عقد بوده الان کل مد حتی توروستاها