2777
2789
عنوان

نتیجه بحث با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط برام جالبه خودشون خونشون تو شهر هست میگن بیان خونه شما 40 دق راخی نیست که الان هم مدرسه خوب تو هر منطیقه ای هست بعدم میگفتی چقدر زنت بی مسولیت دختر خودشو نمیخواد نگه داره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

یکم بحث کردن اینا پاشدن که دیگه سر خوشی و ناخوشی اسم احمد رو نمیارین 

منم گفتم تا الان نبودین از این به بعدم نبودتون فرقی نمیکنه زحمتمون کمتر 

شوهرم چش غره رفت گفت ساکت شو توهم😂

رفتن بیرون قضیه کنسل شد 

مادرشوهرمم چنبا  زنگ زد جواب ندادیم

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
یکم بحث کردن اینا پاشدن که دیگه سر خوشی و ناخوشی اسم احمد رو نمیارین  منم گفتم تا الان نبودین ...

دیگه این آخرش زیاده روی کردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکم بحث کردن اینا پاشدن که دیگه سر خوشی و ناخوشی اسم احمد رو نمیارین  منم گفتم تا الان نبودین ...

استارتر بچشون چند سالشه ؟ مگه خونشون کدوم محله است که اینقدر داغونه؟ نمیتونن برا بچه سرویس بگیرن؟ راستی مگه مدارس آنلاین نیست؟

خداااا روو شکرر شرشون از سرت کم شد .... در جریان تاپیکهات بودم چقدرررر حرص خوردم😤😤😤😤😂😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اتفاقا جواب مادرشوهرتو بده بگو حرف بدی نزدم من هنوز درست نمی تونم زنذگی خودمو جمع کنم شما میگید یکی دیکه هم بیاد اینجا خوب بیاد پیش شما اگر دردسری نداره و همه جا مدرسه خوب هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

افرین بهترین کارو کردی . هنوز نیومده اینجوری باهاتون دعوا میکنن بیاد خونتونو یچیزیم بشه دیگه زنده نمیزارنتون دیگه کار ب اینجا رسیده سفت وایسا و نزار بیاد

خب شیشتا بچه نمیوردن جلوی... میگرفتن ک زحمتش واسه بقیه نباشه وقتی جوجه کشی راه میندازین فکر بزرگ کردنشونم باشین

خب سرویس بگیره ببره بیاره دخترشو دیگه چرا تهمت میزنه به مردم

چقد پررو بخدا