2777
2789
عنوان

نتیجه بحث با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 97 پست

شوهر منم عصبی بود از گریه های من گفت چرا حرف ناحق میزنی من خوندم حرفاشونو چیزی نگفته زهرا بددهنی کرده 

اگه زندگی هست مال دوتامونه چرا اینقد زن منو نادیده میگیرید اگر قرار باشه دخترت بیاد زنم باید تصمیم بگیره نه من و شما

برادر شوهرمم نمیدونم چی گفت قطع کرد فک کنم فحش داد که شوهرم برام تعریف نکرد چی گفت

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوبه من نه جاری دارم نه خواهر شوهر 🙂

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خوبه قبل زنگ برادرشوهرت گریه هاتو کردی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

وظیفه انسانیم میگه بیاداماوقتی خودم گذاشتم جای شمادیدم واقعانمیتونم ینفرتوزندگیم باشه  حتی اگرخواهرخودم باشه

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
شوهر منم عصبی بود از گریه های من گفت چرا حرف ناحق میزنی من خوندم حرفاشونو چیزی نگفته زهرا بددهنی کرد ...

ایول به شوهرت دمش گرم حالا باز خودتو مظلوم بگیر تا شب اشککککک بریزززز چشات پف کنه

اقا این بنده خدا رفت دست و صورتشو شست من صبحونه دادم بهش😂ساعت دو ظهر 

داشتم ظرفارو میشستم که زنگ درو زدن جاریم و برادرشوهرم بودن 

اومدن داخل کلی حرف بارم کرد برادرشوهرم زنش هم نشسته بود حرف نمیزد منم سکوت کردم که شوهرم جوابشو بده 

یکم که از پشت من در اومد همسرم من زبونم باز شد گفتم ببرین پیش مامان جون اینا مگه من ادم بچه نگه داشتنم من هنوز خودم بچه ام نمیتونم دخترتونو جمع و جور کنم 

خب

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
وظیفه انسانیم میگه بیاداماوقتی خودم گذاشتم جای شمادیدم واقعانمیتونم ینفرتوزندگیم باشه  حتی اگرخ ...

اونم تو اون سن حساس و با اون مدت طولانی

لطفا برام صلوات بفرستین💙

گفتم دختر جوونه دلش هزارجا میره پس فردا هرچی شد میاین میندازین گردن من 

زنش گفت دوباره اون حرفارو نزن دختر منو چی فرض کردی مگه هرکی میاد جلوت مثل خودته که دلش هوایی باشه 

شوهرم گفت حرف دهنتو بفهم زهرا این حرفا چیه راست میگه خب مسئولیتش زیاده نمیتونیم قبول کنیم بره خونه مامان اینا 

برادرشوهرم گفت تو که اجازه زنتو میخواستی بیخود کردی گفتی اشکالی نداره مگه من بازیچه دست زن توعم

انگار قبلا بهش گفته بوده اینم نتونسته نه بگه 

دیگه خلاصه

اقا این بنده خدا رفت دست و صورتشو شست من صبحونه دادم بهش😂ساعت دو ظهر  داشتم ظرفارو میشستم که ...

مرگ یه بار شیون یه بار بعد چند مدت یادشون میره ولی اگه قبول میکردی یه سال یا شایدم بیشتر خودتو عذاب میدادی  یه مثل هست که میگه یه نه بگو نه ماه خودتو راحت کن

اقا این بنده خدا رفت دست و صورتشو شست من صبحونه دادم بهش😂ساعت دو ظهر  داشتم ظرفارو میشستم که ...

اسی کاش جا من میکفتی خب الان تونستی پاشید بیایید اینجا بعد برا رفت امد بچه ات بیل به قدتون خورده 

سرویس بگیرن اه بدم میاد از ادمای چتر باز که از ادم میخوان سو استفاده کنن