بچه ها من 26 سالمه ظاهره خوبیم دارم الان یه زنی اومد برای خواستگاری پسرش زن طلاق داده بود یه دختره کلاس پنجمی ام داشت رید به اعصابم حالم خرابه😢😭😭 نمیدونم کدوم آشغالی از رو دشمنی معرفی کرده بود
ادما بیشتر از چندتا شغل و ازدواج و طلاق گرفته نگرفته هستن که بگیم که قطعا بهم میخورن یه نه دیگه بیشت ...
از نظر شما اینه از نظر اسی این نیست و این زندگیه استارتره نه شما .شما در مورد زندگی شخصی خودت و اطرافیانت روشن فکری و دست و دلبازی به خرج بده نه زندگی دیگران
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
از هر 100 مورد یک مورد مث شما پیش میاد که طرف باشعور باشه ،خانوادش هم باشعور باشه و واقعا حس قلبیشون ...
میفهم واقعت ایران جای وحشت ناکیه همین ک میگن دختر مجردباید باکره باشه ولی مرد هر علطی خواست بکنه ینی بی عدالتی. خود ما از خانواده ای خودمون باید شروع کنیم وقتی خودمون برا برادرمون ی زن بیوه رو بد بدونیم ب حای نمیرسم. وقتی هود نا زنا بدوتیم ی مرد زن داره و نریم تو زندکیس و مثلا زن دوم بشیم سرپناه داشته باشیم ب حای نمیرسیم. من دوتا داداشم دارم یگیش ی خانم بیوه رو خواست نذاشتیم ولی اوتا ب پای هم 8 سال موندن اخرم بدون رصایت خانواده ازدواج کردن اذیت شدن بخاطر افکار پوچ و غلط خانواده ها. ولی برا بردار دوم چیزی نکفتیم چون به از زندکی ب دید دیگ نکا کردیم والا بخدا خیلی خوشبخت هستن خداروشکر .
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این