2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست

اسی جان نمیخوام ناراحتت کنم خدایی نکرده الان اینطوری که شما پست میزاری نمیگی یکی طلاق گرفته(خانم،آقا)بخونه وناراحت میشه خب چی میشه 

این طرزفکر خیلی اشتباهه اینطوری که شما حرف میزنید ماها میشیم مادران تو آینده که به هیییییییچ عنوانی اجازه نمیده پسرش با دختری که عاشقشه ولی چون مطعلقه س باهاش ازدواج کنه

خب دوست عزیز چرا ناراحت میشی اینجوری به خانم هایه سایت که طلاق گرفتن وبرفرص مثال عاشق آقاپسری هستن که اون قبلا ازدواج نکرده وناراحت میشن وهزارتا باخودشون فکرو خیال میکنن 

نگیم این حرفو لطفا

پدرم یه حرف خوبی زد هنوزم یادمه گفت خونه ای که دختر مجرد ودم بخت تو شه مثل خونه ی شاه میمونه از آقا وآقازاده بگیر تا گدا ودزد میاد(خواستگاری)

پس بی خودی هم اعصاب خودتو خرد کردی وروز تو خراب

همه بقیه

موفق باشی🌸

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

ی چیز دیگه رو هم از من به عنوان ی خواهر بزرگتر داشته باش 

اونم اینه که ی وقتایی شانس و اقبال آدما فقط به شرایط ظاهری عالی نیست .کاری به این آقا ندارم که اومده خواستگاریت. تو چه میدونی شاید این مرد همون مردی باشه که میتونه خوشبخت ترت بکنه زندگی برات بسازه که همه مردم چشمشون دنبالت باشه ولی چون فقط ظاهر شرایطش با تو مچ نیست اذیت کننده س برات.

هر زمان تونستی برای هرچیزی تو این دنیا پذیرش داشته باشی به آدما فرصت بده. من به تو قوووووول میدم که بهترینش نصیبت میشه

ان شاالله که خوشبخت میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بزرگ کردن توهین نیست همه مادرا بچه بزرگ میکنن همین سن این خانم چندتا بچه داره  اصا اره به ...

عزیزم خانمایی ک سن ایشون رو دارن بچه ی خودشونو بزرگ میکنن نه بچه ی مردمو 

والا فامیلای نزدیک من با سن ۳۵ و ۴۰ چون ازدواج نکردن اصن مرد مطلقه قبول نمیکنن

دختر ۲۶ ساله سنی داره که تن به این ازدواج بده؟ 

روستا زندگی میکنی شما که به ۲۶ میگی سن بالا؟ 

خیلی تفکراتت عجیبه برام

خب که چی حالا چه ربطی داره من حرفم اینه چرا  ادم بچه دار میره خواستاری مث جزام گرفته ها باهاش ...

چرا نمیره خاستگاری یکی ک شرایطش مثل خودشه؟؟

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
سلام عزیزم  اول از همه باید بگم ک مهمانداری هواپیما هیچ ربطی ب رشته تحصیل دبیرستانتون نداره و ...

مرسی خیلی لطف کردین موفق باشین🌹❤

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻
خدا لعنتشون کنه ک دل میشکنن😔

ای جانممم

دلت نشکنه عزیزم الهی! خدا هدایتشون کنه.

آدم ازین حرفا زیاد میشنوه. همسر و زندگی و بچه  خوب رو فقط فقط از خدا بخواه که اول اونه آخر هم اونه.

من الانم تازه حرفای چرت و پرت بازم میشنوم. کلا قانون یک گوش در یگ گوش دروازه رو یاد بگیر   

من به شدت بدم میاد از مردایی که اعتماد به نفسشون الکی بالاست ولی واکنش استارتر به نظرم زیادرویه، حا ...

راستش فرهنگ هر خانواده متفاوته 

و تو خونواده ی من خیلی توهین بزرگیه ک مرد بچه دار بره خواستگار دختر مجردی ک سن و سالیم نداره 

چی بگم والا

سلام عزیزم  اول از همه باید بگم ک مهمانداری هواپیما هیچ ربطی ب رشته تحصیل دبیرستانتون نداره و ...

از توضیحات مفیدت استفاده کردیم، ایشالله که موفق باشی🥰

ببخشید عزیزم یه سوال،،، چرا پشت سر این شغل حرف و حدیث هست؟😢

چرا نمیره خاستگاری یکی ک شرایطش مثل خودشه؟؟

هه

هرچیم بگی باز حرف خودشونو میزنن

نمی‌خوان قبول کنن که طلاق گرفته و مجرد مثل هم نیستن

اصلا معنی نداره مرد طلاق گرفته، بره خواستگاری دختر مجرد

این چی رو میرسونه؟ 

حالا اگه دیده بودش و عاشقش شده بود باز یه چیزی 

ولی این آقا با معرف اومده، یعنی چی، یعنی ایشون داره دنبال مجرد آفتاب مهتاب ندیده میگرده 

بخدا منم قلبم شکست همش نماز میخونم چله دعا خدایا خواستگار خوب بفرس بعد اینجور میاد ایمانمم از دست دا ...

عزیزم نمازجعفرطیاران شاءالله همه دخترابهترین بخت نصیبشون بشه❤💐

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤