2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست
عزیزم خانمایی ک سن ایشون رو دارن بچه ی خودشونو بزرگ میکنن نه بچه ی مردمو  والا فامیلای نزدیک م ...

من کی گفتم سن بالاس یا باید ازدواج کنه 

من جوابا همه سوالاتونو قبلا پرسیدی جواب دادم پیشنهاد میکنم برگردی از اول بخونی دوره بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همون دلیل من دلم خواست نرم رشته تجربی دلم خواست موهامو کوتاه کنم ولی خیلی انتخابا مث این که تو زن ...

نه عزیزم دلیلش اینه ک میگه من ک بچه ی خودمو دارم حالا بیام زن مطلقه بگیرم ک قبلا تجربه ی همه چی داشته و خرج بچه ی یکی دیگه م بیوفته رو گردنم؟ 

میرم دختر جوون و مجرد میگیرم ک به نفعم شه

دلیلش اینه 

چه طرز رفتاره حالا مگه چیشده ادم نیست؟! 

خودتم طلاق گرفته بودی با بچه یه پسر چندشش میشد که بیان خاستگاریت خوشت میومد؟ بیوه یعنی چی اصن؟! این اصطلاحات کثیف چیه میچسبونید به هم 

همین طرز فکرا رو دارید که تو لجن داریم زندگی میکنیم 

لبخند های واگیردار😌💛
کلا الان مردا یه چیز دیگه شدن خب طلاق گرفته با مجرد نمیشه که.خودشونو خیلی بالا میگیرن

حق دارن خودشون رو بالا بگیرن 

وقتی یه عالمه دختر کم سن و سال  با مردای هم سن پدرشون ازدواج میکنن اینا هم دور برشون میداره 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

چند وقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود که داداشم داره خودشو بدبخت میکنه 

دارم میمیرم و وای بدبخت شدیم 

پرسیدن چرا؟

گفت میخواد بره خواستگاری یه زنی که جدا شده و یه بچه داره 

چقدررررر آه و ناله میکرد، اکثر کاربرا هم اون خانم فحش میدادن میگفتن آره این زنا خونه خراب کنن و فلان 

حالا تو این تاپیک و مورد بالعکس بعضیا فاز روشن فکری گرفتن!!!

نه عزیزم دلیلش اینه ک میگه من ک بچه ی خودمو دارم حالا بیام زن مطلقه بگیرم ک قبلا تجربه ی همه چی داشت ...

من که نمیدونم هرکی حالا یه دلیلی داره برا ازدواج نمیشه که صد درصد اینه یا اونه میدونی که حالت تهمه درست نیست همه رو با چوب زد بعدم حالا دلیلش اینه دیگه این همه برخوردن نداره که 

من کی گفتم سن بالاس یا باید ازدواج کنه  من جوابا همه سوالاتونو قبلا پرسیدی جواب دادم پیشنهاد م ...

تو یکی از کامنتا گفتی همچینم کم سن و سال نیست

بیخیال 

طرز تفکرت اینجوریه دیگع 

روز خوش