سلام بچها، دو شب پیش منو همسرم بیرون بودیم ، رفتیم بازار لباس خریدیم و بعد رفتیم بیرون پارک شام خوردیم (منو همسرم عقد کردیم ولی عروسی نگرفتیم یعنی تو دوران عقد هستیم) بعد میخواستیم سوار ماشین بشیم که یهو از اون ور خیابون زنی اومد سکت همسرم بهش گفته این کیه بهش گفت همسرم بعد شروع کرد بع تهدید و دعوا روبه همسرم میگه منو بخاطر این ول کردی؟! بچها اولین بارمه تو همچین موقعیتی قرار میگیرم ، بعدش دعوا شد تو خیابون مردم هم داشتن جداشون میکردن منم که داشتم گریه میکردم ، خلاصه اون شب برگشتم خونه و به خانوادم گفتم جریان رو بعد با خودش و خانوادش صحبت کردن گفتن که این خانم قبلا رفتیم خواستگاریش و همسرم پسند نکرد دیگه از اون موقع مارو ول نکرد همه حرفشون این بود بعد از پدرم عذرخواهی کردن و گفتن هرکاری که میخواین براتون انجام میدیم ، با همسرم هم صحبت کردم ایشونم گفت چه کاری میخوای برات انجام بدم میخوای قسم بخورم ؟ میخوای شناسنامم رو بیارم (من که شناسنامم رو دیدم و نشونه ای نبود که شک کنم زن داره) خودشم ناراحته بابت این موضوعی که پیش اومد
شما جای من بودیم چکار میکردین ؟
تو دوران نامزدی ازش میپرسیدم که کسی تو زندگیت بوده گفت من از دختر بازی خوشم نمیاد
حتی وقتایی که میریم بیرون به خانما زیاد توجه نمیکنه نه مثل بعضی آقایون
منم همسرم رو میبینم که با ذوق با من حرف میزنه و بهم احترام میذاره
بنظرتون چکار کنم؟
همش شک دارم تو ذهنم