2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 237 پست

یا برادر من وضع مالیش خوبه  با  ی خانوم  ازدواج کرد شوهرش طلاقش داده بود  ک  دوتا  بچه دختر  3 و 5 داشت  . زن داداشم  4 سال از داداشم  بزرگتره.  داداشم بچه نمیخاد میگه  اینا  مث بچه های من هستن. بخدا اینا عادی  پیش میاد شما خودت  ناداحت نکن

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عشقتون پایدار❤♥️ راضی هستی الآن؟ راستی یه سوال😢منم میخوام مهمانداربشم چیکاربابدبکنم؟😁چه جوریه اس ...

ممنون عزیزم❣️

اره الان که فعلا نامزدیم تا بعدا چی پیش میاد😂😂

خب برای مهمانداری هواپیما  

اول از همه باید بگم ک مهمانداری هواپیما هیچ ربطی ب رشته تحصیل دبیرستانتون نداره و با هر رشته ای میتونید وارد شید 

الان ب جز هواپیمایی ماهان تقریبا همه ی ایرلاین ها مدرک مهمانداری میخوان 

حالا شما برای مدرک مهمانداری هم میتونید از طریق دانشگاه اقدام کنید ک دوسال تقریبا طول میکشه و هم میتونید از طریق اموزشگاه های ازاد مدرکتونو بگیرید ک تقریبا شیش ماه تا نه ماه اصولا طول میکشه ک بستگی به اموزشگاهتون داره

من خودم ازاد و از طریق دوره های اموزشگاه  مهمانداری پویان مدرکمو گرفتم و حدود یک ساله بعد استخدام هواپیمایی زاگرس شدم

راجع ب شرایط هم بگم ک اول از همه شرایط سنی مهمه ک از ۱۸ سالگی شروع میشه و بستگی ایرلاین داره ولی خب تا ۲۶ سالگی هستش 

بعد از اون قد تاثیر زیادی داره و تو ایرلاین های ایرانی حداقل قد برای خانم ها ۱۶۵ هست و وزنشون هم باید BMİ لازم رو داشته باشه یعنی یک قد و وزن مناسب

داشتن سلامت جسمی و روانی خیلی مهمه و شما قبل از استخدام باید یک چکاپ کلی شید 

و در اخر هم شما حتما باید حداقل مدرک دیپلم و مدرک مهمانداری رو داشته باشید

و بعد ازتون مصاحبه میگیرند و اگه شرایط لازم رو داشتید استخدام اون ایرلاین میشید

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم🥰🙏🏻

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که گفتن مگه چیه خب اگه چیز خاصی نیست چرا همین مرد با سابقه ازدواج و یه بچه دنبال شخصی مثل خودش ...

ی کاربربود ی گوشش ناشنوابود میگف میخام بایه سالم ازدواج کنم ی کاربر گفت انشاا. یه آدم خوب همسطح خودت بیاد وازدواج کنی خوشبخت بشی  ینی اینقدر ریپ زد ب اون کاربر اه وناله ونفرین من خسته شدم 🤣🤣

وااا بابا خب شروع نکنه انگار زورش کردن ولی قاتلم نیست کع اییین همه بهشون برمیخوره

چرا بهش برنخوره درسته همه حق زندگی دارن ولی با یکی مثل خودشون فرض کن یه کارتون خواب بره خواستگاری یه دکتر اون خانم دکتر نباید ناراحت شه ؟کم تر شعار بدید .خواستگاری یه اقا با این شرایط از این خانم ینی خانم جون شما دیگه امکان ازدواج نداری پس مجبوری یکی مثل منو انتخاب کنی .حالا بگو این حرفو به زبون بی زبونی به شما بزنن بهت بر نمیخوره ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ممنون عزیزم❣️ اره الان که فعلا نامزدیم تا بعدا چی پیش میاد😂😂 خب برای مهمانداری هواپیما &nbs ...

راسته میگن مهماندارا باید خوشگل باشن؟😂

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
ممنون عزیزم❣️ اره الان که فعلا نامزدیم تا بعدا چی پیش میاد😂😂 خب برای مهمانداری هواپیما &nbs ...

همه شرایط دارم فقط سنم بالاتره از حد مجاز😩😩😩😩

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یا برادر من وضع مالیش خوبه  با  ی خانوم  ازدواج کرد شوهرش طلاقش داده بود  ک &nbs ...

از هر 100 مورد یک مورد مث شما پیش میاد که طرف باشعور باشه ،خانوادش هم باشعور باشه و واقعا حس قلبیشون همین باشه 

ولی واقعیت اینکه ما تو ایران زندگی میکنیم و با همین فرهنگ که زنه سوپری سر کوچه هم تو ازدواج نظر میده و حتی وقتی هر دونفر مجرد هم باشن بازم خانواده ها کلی ناز و ادا میان 

چرا بهش برنخوره درسته همه حق زندگی دارن ولی با یکی مثل خودشون فرض کن یه کارتون خواب بره خواستگاری یه ...

ادما بیشتر از چندتا شغل و ازدواج و طلاق گرفته نگرفته هستن که بگیم که قطعا بهم میخورن یه نه دیگه بیشتر از اینم حال ندارم بگم دوساعت دارم ریپلای بقیه جواب مید

الان شما با ازدواج یه پسر مجرد ‌و یه خانم مطلقه بچه دار موافقی یا مخالف؟؟

واقعا اینم اشتباه ک پسرامیرن بایه خانوم ازدواج میکنن پس این دخترای مجردباکی وصلت کنن بابای دوستم مجرد بود اومده بود مامانشو ک ازدواج دومش بود گرفته بود اولش انگار خوشوخرم بودن باباش عاشق مامانش بود بعد باباش  پشیمون بود از افسردگی معتادشده بود

راسته میگن مهماندارا باید خوشگل باشن؟😂

داشتن تیپ و قیافه رکن خیلی مهمیه😂

ولی بایدی وجود نداره 

پارتی مهمه خاهر پارتییییییی 

اصلا معجزه میکنه😂😂😂

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  
مگه خرم اعصابمو خورد کرد 😔

عزیزم شما دختری و هر مدل خواستگاری داره مهم اینه تو به کی جواب بدی مثلا من خودم خواستگار بیکار داشتم تا پولدار کوچیکتر از خودم داشتم تا ۱۵ سال بزرگتر اما مهم اینه من به کی جواب دادم اونام یک تیری تو تاریکی میزنن دیگه. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
الان شما با ازدواج یه پسر مجرد ‌و یه خانم مطلقه بچه دار موافقی یا مخالف؟؟

من نظری در مورد انتخابای دیگران ندارم استارتر از این موضوع ناراحته و من کاملا بهش حق میدم .اما در حالت کلی به نظرم هر کی باید با هم شرایط خودش ازدواج کنه .در ثانی کسی که جدا شده و بچه داره با کسی که بچه نداره زمین تا اسمون فرق داره .و اما مورد دیگه تو ایران مسئولیت یه مرد طلاق گرفته خیلی بیشتر ازیه زن طلاق گرفته س چون خانمانه مهریه میدن و نه مسئولیت نگه داریوخرج بچه قانونا باهاشونه پس بین ازدواج با خانمی که جدا شده و اقایی که جدا شده قطعا کسی که با مرد مطلقه ازدواج کنه ضرر بیشتری میبینه .و میدونم ازسوالت میخوای به چه نتیجه ای برسی .جواب من همونه که گفتم بهتر اینه که هر کس با هم شرایط خودش ازدواج کنه اما انتخابای دیگران به ما مربوط نیست .الان اسی ناراضیه و مسئله اینه .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)