2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 237 پست
حالا اگه یکی می‌گفت داداشم یه دختر مطلقه رو میخواد همه میگفتن وااااای مکه چیه اونم آدمه و حرف بدی که ...

ببین بهتره هر کی با هم کفو خودش ازدواج کنه ولی وقتی دو نفر عاشق همن و یکی مطلقه و یکی مجرد بازم میشه استثنا قائل شد بخاطر عشقی ک بینشونه 

ولی سنتی ب نظرم جالب نیست و اعتماد ب نفس طرف رو میرسونه 

آخه شما تو شرایط زندگیه من نیستی ک  من یه مورد خوب همیشه از خدا خواستم ولی خدا همش زده تو ذوقم

ببین گلم تو شرایطت نیستم ولی دلیل نداره اینجوری حرص چیزی رو بخوری که یه اتفاق ساده و پیش پا افتاده ست؛ همه دخترا این شرایط براشون به نوعی تجربه شده، نمیخواد روزتو خراب کنی برا یه همچین چیزی؛ بشین به خودت فکر کن توی خلوتت به جای اینکه فحش به اون مرد بیچاره بدی، اون گناهی نداره، اونی هم که اومده گناهی نداشته، دختر پُل مردم رهگذر ... اینکه خدا می زنه توی ذوقت رو خودت باید بهش فکر کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از توضیحات مفیدت استفاده کردیم، ایشالله که موفق باشی🥰 ببخشید عزیزم یه سوال،،، چرا پشت سر این شغل ح ...

سلامت باشید عزیزم❣️

والا چی بگم شما چی شنیدید؟😅😅

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  
حالا اگه یکی می‌گفت داداشم یه دختر مطلقه رو میخواد همه میگفتن وااااای مکه چیه اونم آدمه و حرف بدی که ...

دقیقا چن روز پیش یکی تاپیک زده داداشم میخواد با یه خانوم مطلقه که سنش از داداشم بیشتر و دختره ۱۰ ساله داره ازدواج کنه همه پریدن به استارتر که به تو چه ربطی داره و بزار ازدواج کنن

مگه مطلقه بودن عیبه😐

و.....

راستش فرهنگ هر خانواده متفاوته  و تو خونواده ی من خیلی توهین بزرگیه ک مرد بچه دار بره خواستگار ...

تو خانواده من هم خیلی توهینه و به نظر من چند نفر که برخورد شدیدی بکنن با این آدمای پررو یکم خودشون رو جمع میکنن

حالا اگر ی دختری عاشق ی مرد بچه دار بشه و خودش بخواد قضیه فرق داره اما خواستگاری سنتی برای مردبچه دار از دختر مجرد خیلی خیلی خیلی وقیحانست 

هه هرچیم بگی باز حرف خودشونو میزنن نمی‌خوان قبول کنن که طلاق گرفته و مجرد مثل هم نیستن ا ...

دقیقا آدم میمونه تو پروئی و بیشعوری بعضیا

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

عزیزم چرا انقد اعصاب خودت خورد میکنی 

حالا ایشون بر اساس هر فکری که داشته درست یا غلط اومده خواستگاری 

شما که مجبور نبودی قبول کنی 

یا این خواستگاری باعث نمیشه چیزی از ارزش شما کم بشه که 

ایشون پیشنهاد اشتباه داده شما هم رد کردی و تمام

‌تنهایی رو عشقه
آخه شما تو شرایط زندگیه من نیستی ک  من یه مورد خوب همیشه از خدا خواستم ولی خدا همش زده تو ذوقم

درکت میکنم‌حالا من سنم کمتره

ولی هرچی ادمه عتیقس میاد خواستگاریم

یه خواستگار خوب داشتم که نیومد خونمون😑