2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب که چی حالا چه ربطی داره من حرفم اینه چرا  ادم بچه دار میره خواستاری مث جزام گرفته ها باهاش ...

ب شخصیت اون دختر داره بی احترامی میکنه اگه سن بالابود یچی ولی دختر ۲۶ ساله خیلی نفهم باید بود ...چطور مردک دنبال دستنخوردش میگیرده دختره ۲۶ ساله بایه دستمالی زنگوله دارازدواج کنه؟؟؟؟؟

من نگفتم زن ایشون شو ولی دلیل نمیشه حااالتم حالا خراب شه ادم بچه دارن حق ازدواج داره قتل که نکرده قا ...

کسی که این شرایطتو داره باید خواستگاری ی خانم با شرایط خودش بره 

این دختر ۲۶ سالشه و تا حالا ازدواج نکرده 

واقعا با چ رویی رفتن خواستگاریش

خانواده ی من بودن پدرشونو در میاوردن

ب شخصیت اون دختر داره بی احترامی میکنه اگه سن بالابود یچی ولی دختر ۲۶ ساله خیلی نفهم باید بود ...چطو ...

چیی اصا نفهمیدم چی گفت دستخور‌ته و دستمال چیه باو مگه وسیله ان ادما دختر ۲۶ ام ۲۶ ساله اس ۶ ساله که نیست همچینم سن پایین نیست در ضمن همه چی که سن تعیین نمیکنه 

کسی که این شرایطتو داره باید خواستگاری ی خانم با شرایط خودش بره  این دختر ۲۶ سالشه و تا حالا ا ...

چرا نباید با رو برن خواستگاری ؟؟؟ 

مگه دزدی کرده یا قتل کرده که از چیزی خجالت بکشه به طور طبیعی یه بچه داره کجاش زشته

برا دختر صدجور خواستگار میره و میاد ولی اخرش فقط با ی نفر ازدواج میکنه...بزار انقد بیان برن ب دل تو هم اخر یکی میاد😊

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
باشه عب نداره مسخره کن سر خودتم یجور دیگه میاد😊

مسخره چیه کجا مسخره کردم 😂 باشه باو سره منم بیاد امین یا رب العالمین خدایی بچه دوساله این که میاین سایت عمومی تا بهتون میگن بالا چشتون ابرو بهتون برمیخوره

چرا نباید با رو برن خواستگاری ؟؟؟  مگه دزدی کرده یا قتل کرده که از چیزی خجالت بکشه به طور طبیع ...

خب اعتماد ب نفس مرده رو میرسونه 

این همه خانم مطلقه بدون بچه یا حتی با بچه 

دوست خودم با سن ۲۳ مطلقه س و ی بچه کوچیک داره

اصن خواستگار نداره 

دلیلشم اینه که اقایونی با شرایط خودش با اعتماد ب نفس میرن خواستگاری دخترا 

قتل نکرده نه 

ولی این چیزا عرف نیست 

نمیدونم چرا برای شما عادیه