2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست
شاید از سر دشمنی بوده، خواهش می کنم فکرش رو هم نکنید با حوصله بهترین انتخاب رو کنید اصلا سر سوزن ...

آبجی خودم اهل دوس پسر نیستم بقیه هم اینطور میفرستن نمیدونم چیکار کنم بریدم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا منم قلبم شکست همش نماز میخونم چله دعا خدایا خواستگار خوب بفرس بعد اینجور میاد ایمانمم از دست دا ...

منم بخدا دیگه خسته شدم همه منو به چشم بدی نگا میکنن که مثلا پیر دختر شدم

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 
28سالمه زن داداشم االبته مادرش برام یه مرد پنجاه ساله معرفی کرد زن وبچه هم داش ولی ایقدر گریه کرد ...

اون الاغ بوده جدی نگیر من ۲۵ سالم بود زن عموم (زن دوم عمومه)بمامانم میگف نیلوفر امسال شوهرنکنه باید مث من ب یکی مث عموش بده ک بچه داره عموم ۳تا بچه داشت.....

چرا حق داره من طلاق گرفتم با یه بچه  رفتم با یه اقایی ازدواج کردم که شرایطش مثل منه  اون ...

خب که چی حالا چه ربطی داره

من حرفم اینه چرا  ادم بچه دار میره خواستاری مث جزام گرفته ها باهاش رفتار میشه ؟؟؟ مگه ادم کشته

بخدا منم قلبم شکست همش نماز میخونم چله دعا خدایا خواستگار خوب بفرس بعد اینجور میاد ایمانمم از دست دا ...

عجله نکن برا ازدواج 

سنی هم نداری 

من احمق تو 22 سالگی ازدواج کردم و بدبخت شدم 

دختر عموهام یکی 30 سالگی یکی هم 33 سالگی ازدواج کرد شوهر یکیشون الان رییس یکی از ادارات دولتی هست اون یکی هم شوهرش مدیر مدرسه 

هر دو تحصیل کرده و پولدار و خوش اخلاق و مومن 

زنعموم همش گریه میکرد این دوتا موندن کسی نگرفتشون 

چقدر دختر عمو هام غصه میخوردن از فکر و حرف مادرشون 

خب من مجردم سنی ندارم بعد برم به بیوه مردی که دختره بزرگم داره؟؟

من نگفتم زن ایشون شو ولی دلیل نمیشه حااالتم حالا خراب شه ادم بچه دارن حق ازدواج داره قتل که نکرده قاتل که نیومده خواستگاریتون انقدر بهتون برمیخوره

اون الاغ بوده جدی نگیر من ۲۵ سالم بود زن عموم (زن دوم عمومه)بمامانم میگف نیلوفر امسال شوهرنکنه باید ...

یعنی بدترین لحظه ی عمرم بود

بقول زن داداشم خوبه دیگه بهتر از این پولدارم هس

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃