2777
2789
عنوان

چرا برادرشوهرم ازم فراریه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 15967 بازدید | 353 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هرچی. چ اهمیتی داره ک برادرشوهر ب آدم محل بده یا نه؟؟ ببخشید ولی حس میکنم دنبال چیز خاصی هستی

حستو نگهدار برا خودت عزیزم کامنتت کلا مخالف امضا و منش دینی که داری از خودت نشون میدی😊

برادرشوهر ادم غریبه ای نیست و کاری ک انجام میده بی احترامیه که باید دید دلیلش چیه

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

حستو نگهدار برا خودت عزیزم کامنتت کلا مخالف امضا و منش دینی که داری از خودت نشون میدی😊برادرشوهر ادم ...

ممنون ک تذکر دادی. 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اصلا هرچی. چ اهمیتی داره ک برادرشوهر ب آدم محل بده یا نه؟؟ ببخشید ولی حس میکنم دنبال چیز خاصی هستی

اهه یعنی چی دنبال چیز خاصیه،من نمیدونم شماها چرا میخواین از هرحرفی یه چیز خاص دربیارین‌.چطور اهمیت نداره وقتی بدون دلیل یکی از اعضای خونواده ی آدم نه بهش سلام کنه نه محل بده، اسی گلم میتونی از شوهرت بپرسی شاید دلیلشو میدونه

اهه یعنی چی دنبال چیز خاصیه،من نمیدونم شماها چرا میخواین از هرحرفی یه چیز خاص دربیارین‌.چطور اهمیت ن ...

ممنون ک تذکر دادی.اره حق با شماست

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خدای نکرده خیانت دیدی ازش تاحالا؟وای من بدونم فقط بجز من با زن دیگه ای گرم گرفته حسابشو میرسم

😄😄گل ایقد حساس نباش بعضیا عادتشونه هیچ نیت بدی هم ندارن. مث عروس برادر شوهرم گف دوس ندارم شوهرم با زن داییش حرف بزنه تو جمعمون وقتی من هستم چرا با اون حرف بزنه با من حرف بزنه من هنگ کردم کلا،واقعا نمیدونم تو ذهن بعضیا چی میگذره حالا زن داییه چنسال از پسره بزرگتره چقدم خانوم وباسخصیت پسره رو عین پسرش میدونه ویسالم خونش بوده،ولی این فک کرده نکنه منطوری دارن از بس عاشق سوهرشه 

خانواده من میگن قیافه مهم نیست اخلاقولی واقعا ادم نمیتونه چشم پوشی کنه دیدم خانوادم باکسایی که خوشگل ...

قیافه مهمه ولی سخصیت آدم مهمتره گلم. عروس یکی از فامیلامون خوشگل نیس پسره خیییلی ازش سرتره از نظر بقیه ولی ایقد خوبه که اصلا خوشگل بودن یا نبودنش به چشم نمیاد من وقتی یکی میکه میگم اصلا هم زشت نیس عالیه البته فقط من نمیگم هرکی میشناسدش میگه شوهرشم دختره نور چشمیشه خداروشکر،اگه فرشته باشی و اخلاق نداشته باشی اصلا خوشگلیت بچشم نمیاد و برعکس