بچه ها من 26 سالمه ظاهره خوبیم دارم الان یه زنی اومد برای خواستگاری پسرش زن طلاق داده بود یه دختره کلاس پنجمی ام داشت رید به اعصابم حالم خرابه😢😭😭 نمیدونم کدوم آشغالی از رو دشمنی معرفی کرده بود
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
عزیزم مشکل از تو نیست جامعه طوری شده که هر کسی بخودش اجازه میده هر پیشنهادی بده. ناراحت نشو اتفاقا این مدل کیسا باعث میشه آبدیده بشی. احساساتی نشو و هیجاناتتو کنترل کن عادی برخورد کن که انگار موضوع بی اهمیتی بوده.باید خودتو قوی نشون بدی