بچه ها من 26 سالمه ظاهره خوبیم دارم الان یه زنی اومد برای خواستگاری پسرش زن طلاق داده بود یه دختره کلاس پنجمی ام داشت رید به اعصابم حالم خرابه😢😭😭 نمیدونم کدوم آشغالی از رو دشمنی معرفی کرده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
عزیزم مشکل از تو نیست جامعه طوری شده که هر کسی بخودش اجازه میده هر پیشنهادی بده. ناراحت نشو اتفاقا این مدل کیسا باعث میشه آبدیده بشی. احساساتی نشو و هیجاناتتو کنترل کن عادی برخورد کن که انگار موضوع بی اهمیتی بوده.باید خودتو قوی نشون بدی