2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

72 بازدید | 5 پست

سلام 

میشه چند راه محبت یک آقا به خانوم ش رو بگید دادن پول و هدیه کافیه ؟

میدونید چیه من به عنوان یک آقا احساس میکنم محبت و احترام و توجه به همسر در دنیای واقعی نمی تونه وجود داشته باشه یعنی یا منجر به تمسخر از سوی دیگران میشه یا اینکه خود اون خانوم خوشش نمیاد و همه از ارتباطات سنتی بین خانوم و آقا حمایت می کنند یعنی مرد رییس خونه هست و هرچی مرد بگه زن باید بگه چشم و هرمی دنبال محبت و اینا بره میگن زن ذلیل و مسخرش میکنن من خودم دوست دارم احترام زیاد بزارم و همه جور پشتیبان باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته منم دیدم میگن زن ذلیل

شما طوری باشید توجه کسی جلب نشه

مراقب باشید بعدازدواج خیلی افراد حسود و عقده ای خصوصا زنهاکه محبت ندیدند و سالها مورد ظلم واقع شدن از طرقی میان حرفایی میزنن تا دید شمارو به زن بدکنند و نیروی اهریمنی وجودتون رابیدار کنند ازاین افراد در لباس اطرافیان یاحتی بستگان درجه یک زیادهستن

سعی کنید جلوافراد کمتر توجه و محبت کنید چون حسود و بدخواه زیادند

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

یکیش حرف زدنه.وقتی خانوم میاد باهات حرف میزنه بهش گوش بده توجه کن به چیزایی که دوس داره .انقد باهات راحت باشه که بتونه حرف دلشو بهت بزنه و نترسه از واکنشت.اینطوری هرچی که نیازداشته باشه یا هر مشکلی داشته باشه میاد به خودت میگه و میتونی حلش کنی.

چرا بقیه باید از محبت کردن شما به هم باخبر باشن ؟ 

یه مسئله شخصی هست و مسخره کردن هم نداره 

محبت فیزیکی محبت کلامی که از ته دل باشه نه اینکه فیک و الکی باشه به یاد داشتن مناسبت ها ، سورپرایز کردن همسر ، مسافرت های یک هویی یعنی اینکه بدون اینکه همسر خبر داشته باشه کار های مسافرت رو انجام بدین و سورپرایز بشه ، حامی بودن و حمایت همه جانبه از همسر برای رسیدن به موفقیت های فردی و اجتماعی ، کمک کردم در کار های منزل و کمک کردن در نگهداری از بچه ها ، مجاب کردن اطرافیان به اینکه باید به همسر شما احترام بزارن 

اینها کارهایی هست که اگر شریک زندگیت رو درست انتخاب کنی و براش انجام بدی باعث میشه زنت عاشقت بشه و دنیا رو برات بهشت کنه