2777
2789
عنوان

شوهرم داره پیر میشه

344 بازدید | 14 پست

کار و زحمتش زیاده و خیلی ب خودش نمیرسه

من ۱۰ سال ازش کوچیکترم ب خودم میرسم

اوایل اختلاف سنی مون زیاد ب چشم نمیومد

جدیدا خیلی حساس شدم رو این موضوع

منظورم نیست ک دلمو زده ( ولی خیلی رو مخمه)

تقصیر خودت بود مگه مجبور بودی 😁❤️

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب فشار زندگی زیاده.

شاید خودش هم متوجه این موضوع باشه ولی فرصت رسیدگی به خودش رو نداشته باشه،

بهتره گاهی از سختیای زندگی خودتون رو دور کنید و برای خودتون وقت بذارید.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

دیگه پیری هم بخشی از زندگیه

چرا خندم گرفتتت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منظورت اینه با ۱۰ سال اختلاف سنی زنش شدم ؟

اره میگم نه تو که حساس بودی باید به اینام فگ

کر میکردی در کل ۱۰ سال خیلی اختلاف نیست در اوننن حددد

خب گذر عمر دوران همینه سخت نگیر طبیعیه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

کمکش کن به خودش برسه

۱۰ سال همچین زیادم نیس

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔