2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون الاغ بوده جدی نگیر من ۲۵ سالم بود زن عموم (زن دوم عمومه)بمامانم میگف نیلوفر امسال شوهرنکنه باید ...

شما الان متأهلی؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
ادما بیشتر از چندتا شغل و ازدواج و طلاق گرفته نگرفته هستن که بگیم که قطعا بهم میخورن یه نه دیگه بیشت ...

از نظر شما اینه از نظر اسی این نیست و این زندگیه استارتره نه شما .شما در مورد زندگی شخصی خودت و اطرافیانت روشن فکری و دست و دلبازی به خرج بده نه زندگی دیگران 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بله پروفایلم عکس بچمه

پروفایل سفیده، عکسو نمیبینم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
بله پروفایلم عکس بچمه

چندسالگی ازدواج کردی

از هر 100 مورد یک مورد مث شما پیش میاد که طرف باشعور باشه ،خانوادش هم باشعور باشه و واقعا حس قلبیشون ...

میفهم واقعت ایران جای وحشت ناکیه  همین  ک میگن دختر مجردباید  باکره  باشه ولی مرد  هر  علطی خواست  بکنه ینی  بی عدالتی. خود ما از خانواده ای خودمون  باید شروع  کنیم  وقتی خودمون  برا برادرمون  ی زن  بیوه  رو بد بدونیم  ب حای  نمیرسم. وقتی هود نا زنا  بدوتیم  ی مرد  زن داره و  نریم  تو  زندکیس  و مثلا  زن  دوم  بشیم  سرپناه  داشته  باشیم  ب حای  نمیرسیم.  من دوتا  داداشم  دارم  یگیش  ی  خانم بیوه  رو خواست   نذاشتیم  ولی اوتا ب  پای هم  8 سال  موندن اخرم  بدون  رصایت خانواده ازدواج  کردن اذیت شدن  بخاطر  افکار پوچ و غلط خانواده ها.  ولی برا  بردار  دوم  چیزی نکفتیم چون به از زندکی ب دید دیگ  نکا  کردیم  والا  بخدا خیلی خوشبخت هستن  خداروشکر .

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ع چرا؟چجوری باید عکس بزارم باز

کلا اخیرا پروفایل بعضیا اینطوری شده ب نی نی یاربگو درستش میکنن

داشتن تیپ و قیافه رکن خیلی مهمیه😂 ولی بایدی وجود نداره  پارتی مهمه خاهر پارتییییییی  ا ...

پروفایل عکس خودته؟