2777
2789

سلام. من 33 هفته و 5 روز هستم هنوز سونو وزن نرفتم گفتم فردا برم. اگر وزن بچه خوب باشه و سفالیک هم باشه بازم نیازه هفته های بالاتر سونو برم؟ یعنی دوباره برام می‌نويسن؟ یا به همین اکتفا میکنن؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من وقتی برا وزن رفتم بچم وزنش خوب بود ولی بریچ بود یه سونو دیگه سی و هشت هفته دادم برا اینکه دکتر مطمئن بشه ک چرخیده یا نه.

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ۳۷ هم یدونه میفرستن

وای نگو برا چی؟ نمیتونم اینهمه هزینه کنم خرجای واجب تر دارم. میگی الان نرم؟ بزارم همون 37 هفته؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

نمیشه درمانگاه دولتی بری؟

خانومی توی درمانگاه ها اکثرا دکتر سونوگراف آقا هستن برای من خیلی سخته. مجبورم برم مطب 

وای نگو برا چی؟ نمیتونم اینهمه هزینه کنم خرجای واجب تر دارم. میگی الان نرم؟ بزارم همون 37 هفته؟  ...

عزیزم هرطور خودت مایلی ولی سونوی هفته شمام واجبه ک مطمئن بشن بچه رشد داشته یا خدای نکرده رشدش متوقف شده

بعد ۳۷ هم اونو انجام میدن تا از حالت جنین مطلع باشن معمولا همراه نوار قلب جنین 

خب برو بیمارستان دولتی

الهی آن ده که آن به🤲
عزیزم هرطور خودت مایلی ولی سونوی هفته شمام واجبه ک مطمئن بشن بچه رشد داشته یا خدای نکرده رشدش متوقف ...

خیلی ممنونم از لطفتون خانومی 🤗

خانومی توی درمانگاه ها اکثرا دکتر سونوگراف آقا هستن برای من خیلی سخته. مجبورم برم مطب 

درمانگاه سپاه پیدا کن عزیزم

درمانگاه امام‌حسین..چمران...خانوم‌و اقاش جدان

سرچ کنید تو شهرتون

درمانگاه سپاه پیدا کن عزیزم درمانگاه امام‌حسین..چمران...خانوم‌و اقاش جدان سرچ کنید تو شهرتون

الان نگاه میکنم ممنون از لطفتون