2777
2789

خاله ام سه بار ازدواج کرد 

اولی ۱۴ سالش بود با پسر عموش ازدواج کرد واقعا بد بود  بعد یک سال زندگی طلاق گرفت 

بعد ۲۵ سال ازدواج کرد  این شوهر دومیش واقعا خوب بود ولی خاله ام به بهانه های مختلف می خواست جدا شه بعد یه سال   اونم شوهرش تصادف کرد به رحمت خدا رفت  یه حقوق دیه خونه ارثیه رسید بعد سه سال بازم ازدواج کرد خاله ام شهرستان بود  اومد تهران  چون شوهرش همینجا بود الان هم بعدد یک سال می گه 

شوهرم خسیس فلان بسان  قهر کرد الان دو هفته اس خونه ما می خواد جدا شه 😑  حالا بماند شوهرش یه سری خوبیای داره یه سری واقعا بد   الان ولی قسم می خوره شوهرش من تعهد میدم خوب شم  خونه به اسمت کنم غلط کردم  خلاصه خاله ام قبول نمی کنه 

از خواهرم بگم خواهرم ۱۳ سال ازدواج کرد بچه دار نشدن مثل اینکه مشکل شوهرش در کل بچه نخواستن 🤷🏻‍♀️

همیشه آبجیم می گه شوهرم بددر حالی که کل کارتای بانکی شوهرش دست ابجی  م  خونه ماشین به اسم خواهرمه  خانواده اش واقعا خوبن  ولی شوهر ابجیم یه ایردایی داره  در عوض خیلی ارزش قائل به ابجیم دوستش داره 

خواهرمم بهش رو نمیده درست حسابی غذا نمیده  همشم خونه ما   من طرف می شناسم شوهرش کاری نیست یا حتی معتاد واسه خودش زندگی خودش تلاش کرد کار کرد 

ولی خواهر خاله ام شوهراشون ول کردن اومدن خونه مامانم واسه نگه داری بچه  من که سه ماه دنیا اومد منم شدم نوکرشون  😒 بچه رو ببرم خونه خیلیی بهتر  تازه به خونه داری منم قیافه می گیرن  به غذاهام  واقعا دوست دارم یه جوری بچه امو بیارم خونه ام مامانم اجازه نمیده 

مامانمم مغازه دار از صبح تا شب مغازه اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام عجیبه اینهمه توی تاپیکهاتون ابراز ناراحتی میکنید از موندن تو خونه مامان، ولی هنوزم که هنوزه اونجایی، سن و سال کمی هم نداری که بگم بچه ای، کاش یکم مستقل تر میتونستی باشی،زندگیت خیلی فرق میکرد

سه ماه زندگیتو ول کردی به بهانه بچه رفتی خونه مامانت و اون قدر هم. مستقل نیستی خودت تصمیمبگیری برا زنگیت بعد از خواهرو خالت ایراد میگیری؟ باور کن خودت خیلی خیلی عجیبتری اونا فقد بدشانسن مخصوصا خالت

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا

سه ماه زندگیتو ول کردی به بهانه بچه رفتی خونه مامانت و اون قدر هم. مستقل نیستی خودت تصمیمبگیری برا ز ...

واقعا تصمییمم دست خودم نیس در ضمن اونا کاری نمی کنن  بیشتر کارای خونه با من بچه داری هم خودم زیادیشو انجام میدم اونا خوش گذرونی می کنن نه ناهار می ذارن نه شام  غروباهم میرن تفریح   از خدام بچه امو ببرم خونه ام 

بعد سه ماه خونه مامانتی،همسرت چی؟عذر ولی رفتار همتون به نحوی عجیبه

واقعا تصمییمم دست خودم نیس در ضمن اونا کاری نمی کنن  بیشتر کارای خونه با من بچه داری هم خودم زیادیشو انجام میدم اونا خوش گذرونی می کنن نه ناهار می ذارن نه شام  غروباهم میرن تفریح  از خدام بچه ام ببرم خونه ام 

برام عجیبه اینهمه توی تاپیکهاتون ابراز ناراحتی میکنید از موندن تو خونه مامان، ولی هنوزم که هنوزه اون ...

واقعا تصمییمم دست خودم نیس در ضمن اونا کاری نمی کنن  بیشتر کارای خونه با من بچه داری هم خودم زیادیشو انجام میدم اونا خوش گذرونی می کنن نه ناهار می ذارن نه شام  غروباهم میرن تفریح 

واقعا تصمییمم دست خودم نیس در ضمن اونا کاری نمی کنن بیشتر کارای خونه با من بچه داری هم خودم زیادیشو ...

دست کیه؟ شوهرتم که طبق تاپیکای خودت راصی نیست. خب کار نکن 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا