2777
2789

من بخاطر مساعلی و مشکلاتی که قابل حل نبودن طلاق گرفتم اصلا هیچکس رو تشویق نمیکنم به همچین چیزی تا میتونید سعی کنید زندگی بسازید کنار بیایید ببخشید و نزارید به اینجا بکشه اما وقتی به ته کشیدید و دیدید دیگه راهی نیست شجاع باشید قوی باشید توکل برخدا کنید توسل بر ائمه کنید و پیش ادمای که وجود تاریکی دارن نمونید

من خدا یکبار دیگه دستمو گرفت و بالا کشید

از وقتی جدا شدم خداراشکر ارامش به خودم و خانوادم برگشت

دانشگاه دولتی تو یکی از بهترین استان ها قبول شدم

شغلی که همیشه ارزوش داشتم بدست اوردم ( نمیتونم بگم چیه ) 

تو ۳ رشته هنری که استعداد داشتم 

پیشرفت چشمگیری داشتم

بهترین شهر دارم زندگی میکنم

مهم ترین دستاوردم این بود که روز به روز به خدا و امام زمانم بیشتر نزدیک شدم

حالا خوشبختم

خدا این موفقیت هارو به من داد

به طوری که یک درصد از جداییم ناراحت نیستم ممکنه هر کسی اینو در زندگیش تجربه کنه این هیچوقت پایان راه نیست هیچوقت شکست نیست هر کسی یه طوری تو زندگیش آزمایش میشه 

قوی باشید شجاع باشید توکل برخدا داشته باشید

همه چیز درست میشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

انگار شوهرت فقط اومده بوده که مانع رشد و پیشرفت تو بشه که بعد جدایی انقدر شکوفا شدی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار شوهرت فقط اومده بوده که مانع رشد و پیشرفت تو بشه که بعد جدایی انقدر شکوفا شدی

واقعا همینطور بود

البته من هر بار که اعتقاد و ایمانم به خدا قوی تر کردم راه برام هموار تر شد 

این اشتباه خودم بود که خدا منو از این اشتباه نجات داد

خیلی دلم میخواد کنکور شرکت کنم سال بعد به موفقیت برسم و جدا شم

مشکلت چیه با همسرت ؟

چرا دانشگاه هایی که ازمون ورودی جدا از کنکور دارن رو امتحان نمیکنی؟ مثل ازمون استخدامی اموزش و پروش

چرا اشتباه خودت بود؟

چون ادم اشتباهی انتخاب کردم

البته من همیشه تو زندگی یه صداقت و روراستی داشتم فکر میکردم صادق و روراسته ولی نبود اجازه دادم احساساتم بر منطقم پیشی بگیرن

که خداروشکر خدا راه درستو نشونم داد

من ۵۰ درصد بخاطر اعتقادات مذهبیم و نتونستم باهاش کنار بیام

ادم من نبود

مشکلت چیه با همسرت ؟چرا دانشگاه هایی که ازمون ورودی جدا از کنکور دارن رو امتحان نمیکنی؟ مثل ازمون اس ...

خیانت دهن بین خسیس بی محبت حتی یه مسافرت کوچولو نبردتم ک لااقل پیش قاضی ادعا کنه اره بردم خودشیفته خودش ۴۰ کیلوعه هزارتا مشکل داره من ۷۰ کیلوام از من ایراد میگیره همش.دخالت خانوادش.بی مسئولیتیش ک نگم برات 

انگار دستوپامو بسته انتخاب مادرمم بود همین دوساعت پیش چقد گریه کردم.عشق پزشکی دارم 

خوش به حالت من و خواهرم از سر بدبختی طلاق گرفتیم چرا همش بدبختی و بد شانسی داریم😭😭😭لطفا یه صلوات ...

عزیزم هیچوقت اینطوری نگو همیشه مثبت فکر کن 

شاید نقطه قوت من تو زندگی این بود همیشه مثبت فکر کردم همیشه نسبت به خداوند و کمک هاش مثبت بودم

همیشه بخاطر هر چی بهم داد و نداد شکرگذار بودم

اینطور نیست که بگم هم من نشستم و خدا همه چی گذاشت تو بݝلم

من قدم برداشتم خدا هم دستمو گرفت و بلندم کرد

شما هم تلاش کنید

موفق میشید