2777
2789

سوال منم جواب بدید اگ‌کسی هس🤍

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس سوالتو عزیزم

حس ششمی عزیزم؟؟؟؟؟؟

میشه بهم بگی خصوصیات عشقم؟؟؟؟؟بهم میرسیم؟؟؟زمانش کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
میشه یادم بدی واسه هک تلگرام از راه دور همچین امکانی هست بدون دسترسی ب گوشی طرف

بعله میشع

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
بهم یاد میدی  رایگان 🙁

😐💔

حس ششمی عزیزم؟؟؟؟؟؟ میشه بهم بگی خصوصیات عشقم؟؟؟؟؟بهم میرسیم؟؟؟زمانش کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو فامیل که معروفم ب حس ششم😀😁

فکرمیکنم ی خورده ادم عصبی باشه..ته دلش خیلی دوست داره..باهاش راه بیا همیشه..اره می‌رسید مطمعنم..حسم میگهههه تا۶ماه دیگه خبرهای خوبی بهت می‌رسه 🥰