2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا

متاسفم

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
تو فامیل که معروفم ب حس ششم😀😁 فکرمیکنم ی خورده ادم عصبی باشه..ته دلش خیلی دوست داره..باهاش راه بی ...

ببخشید میشه بگی فردا قبولم یا ن

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
تو فامیل که معروفم ب حس ششم😀😁 فکرمیکنم ی خورده ادم عصبی باشه..ته دلش خیلی دوست داره..باهاش راه بی ...

وای عزیزم الهی قربونت برم با این حس قشنگت درست گفتی همش رو مهربون عالی بوووووود خب خواستگاریم کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
علی اصغر برمیگرده؟حسش بهم چیه؟ با بهروز ازدواج میکنیم یا نه؟

اینایی که میگی نمی‌شناسم ولی اینی که میگی رفته حدس میزنم میاد بهت پیام میده ولی توجه نکن اونی که ی بار رفته دوباره هم میره..

عزیزم ناراحت نباش حتما قسمتت اینجوریه دیگه🌹

میخوام آموزشگاه رانندگی ثبت نام کنم حس میکنی موفق میشم میتونم راننده خوبی بشم که سریع هم بشینم پشت ماشین چون ۲۰۶ دارم فقط بلد نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🌹❤

عزیزم ناراحت نباش حتما قسمتت اینجوریه دیگه🌹

یعنی چی قسمتم اینجوریه ؟ یعنی قسمتم اینه باردار نشم اصلا حرفتون رو قبول ندارم بعدش باید تلاش کنم تا آخرش اگه واقعا بخام به خواسته ام برسم  قسمت دست خودمونه خدا برای بنده هاش بد نمیخاد 

اینو مطمعنم که موفق میشی مطمعننننننن.تمام تمرکزت رو بزار رو هدفی که داری

مممنونم عزیزم اره خودمم خیلییی علاقه دارم واقعا چقدر انرژی میدی به آدم انشالله همینطوری تو میگی بشه 🌹❤😘😘