الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی قسمتم اینجوریه ؟ یعنی قسمتم اینه باردار نشم اصلا حرفتون رو قبول ندارم بعدش باید تلاش کنم تا ...
حرفت درست...یکی از خدا بچه میخواد بزور خب خدا بهش بچه میده بعد ی مشکلایی تو زندگیش پیش میاد ب طرفش میگه ببین اگه بچه نبود راحت قیدتو میزدم فقط بخاطر بچه دارم تحملت میکنم..ب نظرم هیچی رو بزور از خدا نخوایم.بودن کسایی دورو ورم که خدا بهشون داده ولی نخواستن...ی کسایی هم بودن که حامله میشدن به هر دری میزدن سقط کنن ولی نشد بعد که ۹ماه باهاش انس گرفتن به هفته بعد زایمان خدا بچه رو ازشون گرفته...
کسی که بخوادت هرجور باشه پات وایمیسته بنظرم فقد از روی هوس میخوادت😑
ببخشید گلم ولی این سوال خیلی برام مهمه🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چی میشه که عشقم تصمیم میگیره به همین زودیا بیاد خواستگاریم و بهم برسیم چطور نظرش عوض میشه چون قبلا بهم گفته بود دو سه سال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونت میشم ❤😘🌹❤
بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
ببین شوهرآیندت ی خورده رونت غیرتیه انگار تو به حرفش باش ولی سیاست هم داشته باش میبینه اینقد خانمی هم ...
آفررررین آره خیلی غیرتیه و دقیقا منم دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام و همیشه درکش کنم پس یعنی رفتارای من باعث میشه بخواد زودتر بهم برسیم باور کردنش برام سخته همه جا بهم همینو گفتن فال قهوه از یجا معتبر و عالی گرفتم همینو گفت ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم نمیشه چون عشقم همش بهم از چندسال دیگه گفته که براش زوده فعلا نمیدونم امیدوارم عزیزدلم برام دعا کن زودتر بهم برسیم منم خیلی برات دعا میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹❤
بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕