دوستان سلام خواهش میکنم اگه کسی دعا نویس خیلی خوب ک مشهد باشه و ازش نتیجه گرفته باشه ، میشناسه معرفی کنه توروخدا نصیحتم نکنین یه مشکل دارم که با دعانویس حل میشه
بحث نصیحت نیست چون تصمیمت رو گرفتی منتها مسیر حل مشکل رو مسیر دیگه ای میری ...
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحث نصیحت نیست چون تصمیمت رو گرفتی منتها مسیر حل مشکل رو مسیر دیگه ای میری ...
عزیز دلم من نمیخوام دعا بگیرم مشکلم حل شه ینفر مارو دعا کرده حس میکنم چون کلا در عرض ی هفته همه چی خراب شد میخوام باطل کنم وگرنه دنبال این چیزا خودمم نیستم
اگه واقعا کسی میشناسه حتی اطراف مشهد که دعا رو میتونه باطل کنه بگه خصوصی لطفا خواهش میکنم دوستان من واقعا ب طلسم و جادو اعتقاد دارم الانم مشکلی که پیش اومده برام خیلی الکیه واسه همین فکر میکنم دعا شدیم
عزیز دلم من نمیخوام دعا بگیرم مشکلم حل شه ینفر مارو دعا کرده حس میکنم چون کلا در عرض ی ه ...
ببین همینکه دنبال دعا برای باطل کردن سحر هستی یعنی مسیر خوبی رو انتخاب نکردی چون اینجوری به اون سحر ارزش میدی و اعتبار
اما خدا رو داری
از خدابخوا
درست میشه
شک نکن
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست