2777
2789
عنوان

مهریه

1253 بازدید | 53 پست

💢💢قانون جدید مهریه

ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس:

▪️اصلاح قانون مهریه برای کاهش بخش زیادی از پرونده‌های قضایی، کاهش دادرسی و ساماندهی آن در امر ازدواج مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است

▪️بر اساس این قانون حداکثر ۱۴ سکه برای مهریه می‌توان پیش بینی کرد تا از روند افزایشی آن جلوگیری شود.

▪️اصلاحات قانون مهریه همانند قانون چک با هدف تسهیل فرآیند بررسی در محاکم صورت می‌گیرد و وضعیت نابسامان مهریه‌ها مدیریت و کنترل می‌شود.

▪️بر اساس اعلام هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس در حال پیگیری اصلاحات سریع قانون مهریه هستند که گزارش نهایی آن در کمیته تخصصی آماده شده است و به‌زودی در صحن علنی مطرح می‌شود تا در صورت تصویب به شورای نگهبان ارسال شود./ایرنا

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 
بنظرم مثل کشورهای دیگه باید بشیم دیگه همه قبل ازدواج چشم و گوششون رو خوب باز میکنن

تعداد سکه بالا ضامن خوشبختی نیس ولی متاسفانه بازهم خانواده هایی هستن که اصرار به این موضوع دارند. 

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خدا رو شکر اصلا مهریه ندارم اعتقاد ندارم بهش یک دونه سکه مهرم هست 

انشالله خوشبخت باشید🌷؛ بنظرم ازدواج باید دلی باشه نه معامله ای و دنبال سود و منفعت بودن. 

اصلا وجه خوبی نداره رو دختر قیمت میزارن.

حالا جالب اینکه عقد دائم اصلا مهریه جز ارکان اش نیس 

ولی حتی خیلی از خواستگاری ها بخاطر عدد مهریه از هم پاشیده. 

انشالله خوشبخت باشید🌷؛ بنظرم ازدواج باید دلی باشه نه معامله ای و دنبال سود و منفعت بودن.  اصل ...

سلام عزیزم 

نن قصد جدایی و طلاق دارم 

کمکم میکنید ؟ 

اول بگم همسرم نه معتاده ن رابطه نامشروع داذه و نه بیکار 

فقط فوق العاده اخلاق مزخرفی ذاره نه اهل آذاب و معاشرته نه رفت و آمد از همه فراریه مغرور و خود بزرگ بینع منو نوکر خودش میدونه بویی از احساس و عاطفه نبرده ۵ ساله داذم تحمل میکتم 

یه دختر ۳ ساله ام دارم 

چکار باید بکنم؟ چقد هزینه کنم؟ شما قبول میکنید؟ من ساکن شهرری هستم

سلام عزیزم  نن قصد جدایی و طلاق دارم  کمکم میکنید ؟  اول بگم همسرم نه معتاده ن راب ...

دایرکت پیام بدید

سلام عزیزم،ببخشید که مزاحمتون شدم

اگر بخواهیم شکایت ثبت اسناد رو پس بگیریم،یعنی خونه وماشین رو ازتوقیف دربیاریم،آیا راهی هست آقا نتونه خونه وماشینش رو به نام کسی دیگه نزنه؟

شنیدم که مثلا میشه اگه ثابت کنی برای فرار ازدین بوده کاری کرد

اما من دنبال یه راهکار. بهترم،که کلا نتونه انتقال بده،😘لطفا

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
سلام عزیزم،ببخشید که مزاحمتون شدم اگر بخواهیم شکایت ثبت اسناد رو پس بگیریم،یعنی خونه وماشین رو ازتو ...

تنها راهی که وجود داره همون توقیف سندی در مرحله اجرا ثبت ، موضوع فرار از دین در حال حاضر قانون اش تغییر پیدا کرده و تا زمانی که حکم نهایی به محکومیتمالی نداشته باشید مدیون به راحتی میتونه اموالش رو منتقل کنه.

تنها راهی که وجود داره همون توقیف سندی در مرحله اجرا ثبت ، موضوع فرار از دین در حال حاضر قانون اش تغ ...

ممنونم🥰

یه سوال دیگه هم دارم،آیا اگه ازطریق دادگاه اقدام کنم،داشتن خونه وماشین روی تعداد سکه ها تاثیر داره؟شنیدم خونه تاثیری نداره

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

سلام، من مهریمو گرفتم، الان اگه همسرم تقاضای طلاق بده چه اتفاقی می افته؟ با توجه به اینکه یه بچه سه ساله دارم

ممنون میشم جواب بدین

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

عزیزم اگ مردی ملکی ب اسم زنش کنه درصورت طلاق میتونه پس بگیره؟ سند باسم زن باشه و زن هم کارمند و اینا نباشه

و اینک اگ زنی ملکی رو بابت مهریه توقیف کنه در صورتی ک خود زن رفع توقیف کنه ولی بخاد مهریه همچنان در ضمه مرد بمونه مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنونم🥰 یه سوال دیگه هم دارم،آیا اگه ازطریق دادگاه اقدام کنم،داشتن خونه وماشین روی تعداد سکه ها تا ...

بستگی به تمکن مالی و متراژ خونه داره اگه خونه متراژ بالا و قیمت بالای باشه میشه نصف اش تو توقیف کرد

عزیزم اگ مردی ملکی ب اسم زنش کنه درصورت طلاق میتونه پس بگیره؟ سند باسم زن باشه و زن هم کارمند و اینا ...

سوال اول نه نمیتونه پس بگیره اگه انتقال رسمی بوده باشه 

سوال دوم مشکلی پیش نمیاد مهریه کماکان به قوت خودش باقیِ اما بعد رفع توقیف امکان داره اموال از طرف زوج به شخص ثالث منتقل بشه.

عزیزم،من امروز ناشزه شدم،آیا میتونم برم اجرای احکام وبگم که پشیمان شدم وتمکین میکنم؟

آیا اگه حکم ازدواج مجدد شوهرم بگیره وما دوباره بخوابم باهم زندگی کنیم،حکم ازدواج مجددش باطل میشه؟