2777
2789
عنوان

اونایی که میخان شکم و پهلو هاشون و آب کنند بیاین چالش💥💥

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 46 پست
باشه دانلودش میکنم    ساعت  ورزش  کی باشه؟

ساعت ۸ یا ۹ صبح

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

خب بچه ها من ساعت ۹ بیدار شدم و برای قبل ورزش یدونه سیب خوردم فقط 

دور شکمم ۸۵ 

دور کمرم ۷۵ بود 

انشاءالله هدفم اینه که از هرکدوم ۵ سانت کم بشه🥺

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بچه ها من ساعت ۹ بیدار شدم و برای قبل ورزش یدونه سیب خوردم فقط  دور شکمم ۸۵  دور کمرم ...

سلام عزیزم  من  هنوز ورزش نکردم  میشه بعدازظهر ورزش کنم  راستی متر ندارم  چطوری اندازه بگیرم

سلام عزیزم  من  هنوز ورزش نکردم  میشه بعدازظهر ورزش کنم  راستی متر ندارم  چ ...

سلام گلم 

ببین ورزش صبح ها خیلی بهتره آدمو سرحال میکنه و برای سلامتی هم خیلی خوبه 

حالا امروز بعد از ظهر ورزش کن تا برای فردا راحت تر باشی 

آخه بار اول یکم سخته

باشه گل  سعیمو میکنم   فقط من دانلود کردم  اون قسمت مبتدی رو کار کنیم؟😊

آره عزیزم 

من میخام سه ماه کامل کارکنم 

واقعا تمرین هاش عالیه 

نسبت به بقیه برنامه ها 

انشالله نتیجه میگیریم توکل ب خدا 😍

انشاءالله گلم 

البته اگه اراده داشته باشیم نتیجه که حتمیه

من خیلی چاق بودم  ۱۰۵ کیلو  بودم  با رژیم و ورزش لاغر کردم  الان ۸۴  شدم  باشگاه میرفتم  ینی با ورزش غریبه نیستم  الان بخاطر کرونا نمیرم  وزن هدفم ۶۰  انشاءلله ک تا عید ب وزن دلخواهمون میرسیم😊

من خیلی چاق بودم  ۱۰۵ کیلو  بودم  با رژیم و ورزش لاغر کردم  الان ۸۴  شدم &n ...

انشاءالله 

من ولی قصدم افزایش وزن هم هست 

ولی چون نمیخام شکم و پهلو بیارم بخاطر همون میخام ورزش کنم 

هم بخاطر تبلی تخمدانم 

ببین بنظر من علاوه بر رژیم قبل تمرین شکم و پهلو یکم تمرین های هوازی هم انجام بدی عالی میشه خیلی زود وزنتو میاری پایین 

مثلاچی گلم

مثلا صبحت رو با یک سیب شروع کنی 

قبل ورزش حداقل یکساعت پیاده روی تند کنی با گِن

بعد تو خونه با همین برنامه پیش بری 

بعد ورزش زود غذا نخوری چون باعث چاقی میشه بدتر 

بهترین روش اینه که کالری شماری هم کنی

وزنتو × در ۳۰ کن کالری تثبت وزن میاد 

مثلا الان کالری تثبیت وزن تو ۲۵۰۰ اینا هس 

تو روزی ۱۸۰۰ کالری مصرف کن تا یه هفته بعد هفته دوم بیارش ۱۵۰۰ کالری هی کمترش کن 

بیشتر غذاهای با طبع گرم مصرف کن 

برنج از ده تا ۱۵ قاشق بیشتر نخور همراه برنج زیره بخور 

روزی ۸ لیوان آب بخور حتما ولی اصلا سرد نباشه

من خودم کالری شمار مانکن دارم خیلی خوبه 

من هستم 😃✋

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺