2777
2789

سلام دوستان 

مهم ترین چیز توی هیکل عالی داشت شکمو پهلوی کوچیکه یعنی حتی اونایی که اضافه وزن هم دارن اگه شکم پهلوشون کوچیک باشه بازم هیکلشون زیباس 

من برنامه های زیادی نصب کردم و انجام دادم اما برنامه ای که اینبار دارم مردونس و به نظرم خیلی کامل تر و تاثیر گزاریش بیشتره 

اونایی که واقعا اراده دارن بیاین تا باهم حداقل یکماه ورزش کنیم تا ببینیم چقدر تاثیر داره 

الان عکس برنامه رو هم میزارم درکل روزی نیم ساعت هم وقتتون رو نمیگیره من خودم ۵ دقیقه پیاده روی یواش و ۵ دقیقه دو میرم برای قبل ورزش 

(اگه کسی تجربه ای هم داره بگه)

البته من خودم زیاد شکم و پهلو ندارم ولی میخام هم کمتر بشه و هم همینطور بمونه و بزرگ نشه😁

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیغمبر قسم یاد کرد اگر در میان پیروان ما طالب حاجتی باشد، خداوند به واسطه‌ی خواندن حدیث کسا در اولین جمعه ی ماه صفر حاجت او را می دهد.

فردا حدیث کسا رو بخونید و حاجتونو از خدا بخواهید دوستان.

برا خوشبختیم صلوات می فرستی؟
من هستم

اوکی 

پس ما فردا شروع میکنیم 

بچه ها فردا صبح قبل ورزش اندازه دور کمر و دور شکمتون رو هم بگیرید و یادداشت کنید 

اونایی که شکم و پهلوهاشون زیاده رژیم هم بگیرید لطفا

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
منم هستم 

تو رو خدا تا آخرش بمونید ها نصفه نیمه ولش نکنید فقط😪

فقط با همین برنامه  باید ورزش کنیم  یا فرقی نداره

این برنامه خیلی کامل تره 

و هم بهتر میشه اگه همه با یه برنامه پیش بریم 

بازم هرجور خودتون دوس دارین❤