2777
2789
عنوان

شما ار رل تون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 121 پست
میشه بیای تاپیک دوس پسرم و راهکاربدییی مرسیی

عزیزم پاک شده

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی ک خرج داره ارج داره

واس همین خواهرت زودتر داره ب ازدواج ختم میشه😆

البته منظورم این نیس تیغشون بزنیم ک 

من خودم س سال با یکی بودم هزار تومن ازش گردنم نیس تازه یچیزیم اضاف دادم ولی خب پشیمونم

چون باعث شد ارزشم بیاد پایین و بعدا با یه دختر ب قول خودش پولی و آویزون بهم خیانت کنه 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

مگه اون وقت واحساساتشو نمیزاره یعنی وقتشو بزاره در اذای پول مشاوره یوقت؟!

پس هنوز خیلی مونده مرد جماعتو بشناسی 

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

چرا وقت زمان میزارم اونم زمان زیادی گذشته ولی میگم نسبت رسمی نداریم ولی بعد عقد اینا باید خرج کنه

خب پس شما که عقیدتون اینه و روش هم مسمم هستین چرا تاپیک زدین؟

من با خواهرتون موافقم و بنظرم اون تو زندگی موفق تره

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

مرد برا پارتنرش خرج نکنه برا کی خرج کنه؟

من اوایل عقد روم نمیشد ب شوهرم بگم بعد ی مدتی دیگ خجالتو گذاشتم کنار، راحت خواسته هامو گفتم الان خودم میبینم ک بیشتر برام ارزش قائل میشه خودش هدیه میخره خودش پیشنهاد میده بریم لباس بخریم خودش پول میزنه

ولی خب اینم بگم اینک کلا عابر بانک ببینمشم دوس ندارم ینی زیاده روی نمیکنم

اینا تجربه خودمه قشنگم بنظرم حتما باهاش حرف بزن از خواسته هات بگو

عزیزم پاک شده

نه هستش بزار پیامو بفرستم واست عزیزم

من ۲۰سالمه

دوس پسرم ۲۵

حقیقتا ی سوالی داشتم

من نمیتونم بگم پسری واسم خرج کنه و فلان چیزو بخره و..

خودشم تابحال یه دستبند طلا برام خرید و اصلا مورد پسندم نبود ولی

هی میگف بگو سلیقه ات چیه چطور اکسسوری دوس داری چی واست بگیرم و.. 

ولی من نمیتونم بگم پسری واسم خرج کنه و فلان چیزو بخره 

مثلا من از ی انگشتری خوشم اومده بود پست شو تو اینستا واسش فرستادم

گف عه پس همینو واست میگیرمو ب آنلاین شاپه پیم داد حتی ولی قسم ش دادم ک پاک کنه و نگیره

۲ماهه باهم تو رابطه ایم 

حقوقش هم خوبه

هزینه دیت ها هم خودش حساب می‌کرد ازاول 

خلاصه ک اون دلش میخاد واسم خرج میکنه منم دلم میخاد ولی روم نمیشه

کلا یطوریم نسبت ب این موضوع 

خودم سرکارنمیرم 

فردا میخاستم برم ناخن ‌بکارم هزاربار میخاستم بهش پیام بدم ک اشکان ۱تومن بزن واسم ولی هی پاک میکنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از طرفی میگن زنی ک خرج نداره ارج هم نداره  و

دومین دوس پسرمه

منو به خونوادش هم معرفی کرده و یبار با مامانش رفتیم کافی شاپ ولی من هنوز معرفی نکردم و خونواده من نمی‌دونن

واقعا پسر خوبیه

چیکارکنم؟راهنمایی میکنین

زنی ک خرج داره ارج دارهواس همین خواهرت زودتر داره ب ازدواج ختم میشه😆البته منظورم این نیس تیغشون بزن ...

من از خیلی شنیدم میگن مرد ها دوس دارم ازشون بخایی کاری انجام بدن ولی من همیشه غرور دارم 

خواهرم سومین رابطه اش هست رابطه ها قبلیش حتی خودش برا پسره خرج میکرد بنظرم ب تجربه بستگی داره. ۳ سال موند با پسری بهش پول میداد خاهرم اخر سر کات کردن الان این پسر ۳ ماه اومده از روز اول فقط داره پول میزنه براش الانم میخاد بیاد خاستگاری

مرد جماعت رو ول کن خودت به خودت اجازه میدی پول بگیری ک در دسترس یه پسر باشی واقعا که؟

در دسترس نیست شعور حرف زدن داشته باش

در دسترس هم باشم فقط برای یک نفرم

تا بوده اقایون واس خانومی که دوسش داشتن سنگ تموم گذاشتن حالا شما کسی نبوده عاشقت باشه نیاز نیست به مردم بپری

بله من از پارتنرم پول میگیرم. و همیشه هم مثل پروانه دورم چرخیده

میشه بیای تاپیک دوس پسرم فک میکنم میتونی بهم کمک کنی مرسی ازت عزیزم

اگ همینه ک متنشو اینجا نوشتی

نظرم اینه حالا ک پسره دست و دلبازه و قصدشم جدیه ، توام ازش بگیر.. دزدی ک نمیکنی.. واس زندگی مشترک هم عادتش میدی اینطوری 

مردا عشق و علاقشونو با هزینه کردن واس بقیه نشون میدن مثل باباها برای بچشون

من از خیلی شنیدم میگن مرد ها دوس دارم ازشون بخایی کاری انجام بدن ولی من همیشه غرور دارم خواهرم سومین ...

خواهرت مث من بوده پس 

البته منم با پسر خوبی بودم فقط شغل نداشت

خب حالا تجربه نداری از تجربیات بقیه استفاده کن

رلت چطور برا مادرش میتونه ماشین بخره ولی تو که دارین نامزد میکنید خرجت نمیکنه.. ازش بخواه تا عادت کنه.. بعدم بگو دلم نمیخواد واس پول درخواست کنم شیرینیش ب اینه خودت بزنی بدون اینکه بگم

اگ همینه ک متنشو اینجا نوشتینظرم اینه حالا ک پسره دست و دلبازه و قصدشم جدیه ، توام ازش بگیر.. دزدی ک ...

اره همینه 

مثلا چطوری بگم پول بزنه برم واسه کاشت ناخن؟ 

راستش داداشم تصادف کرده خونوادم درگیر هزینه های داداشمن 

گفتم تواین اوضاع ازاونا پول نگیرم بهتره 

از طرفی پنجشنبه مهمونی دعوتم باید برم 🤭🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یا مثلا چطوری بگم فلان انگشتری رو واسم بگیره؟؟یا..