2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم😢

615 بازدید | 21 پست

دلم میخواد ساعت ها بشینم زار بزنم ،با این زندگی که دارم،بعضی وقتا واقعا دیگه نمیکشم،انقدر خستم که دیگه هیچی مهم نیست،فقط می‌خوام تموم بشه،😭😭😭

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عین تو ولی خودتو بزن ب بیخیالی

دیگه نمیشه یه عمر بیخیال بودم 

هیچی عوض نشد فقط من پیر تر شدم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

اگه واقعا فکر میکنی زندگیه بی ارزشی داری و نمیدونی با این زندگی که بهت دادن چکار کنی، من یه پیشنهادی دارم این زندگیت رو وقف امام زمان کن یعنی چه؟یعنی ترک گناهان هر چقدر که میتونی و کمک به خلق خدا به خاطر امام زمان 

من هر وقت حال تورو دارم میگم خداروشکر افغانستان نیستم 

😢

اگه واقعا فکر میکنی زندگیه بی ارزشی داری و نمیدونی با این زندگی که بهت دادن چکار کنی، من یه پیشنهادی ...

من خیلی مشکلات دارم،زندگی نمیکنم که ،هر روز صدقه دارم برای امام زمان

چاره چیه جز این خودمونم بکشیم دیگه راهی نیست 😔😔😔😔😔

خیلی ذهنم به همین راه رفت ولی از آخر عاقبتش ترسیدم از دنیام

من خیلی مشکلات دارم،زندگی نمیکنم که ،هر روز صدقه دارم برای امام زمان

آفرین،مشکلات همیشه هست همیشه از یه مشکل به مشکل دیگه تبدیل میشه😕،سعی کن با امام زمان صحبت کنی هر روز ارتباط بازگیر با ایشون به محض اینکه باهات رو تکون میدی و حرف میزنی ایشون می فهمن و متوجه میشن،ما شیعه ها امام داریم ایشون میشنون و پیگیر ما هستن و برای ما دعا میکنن،