دیشب رفتم مهمونی رو صندلی نشسته بودم احساس کردم گیجم تپش قلب دارم دیگه هیچی نفهمیدم یکدفعه هوشیاریمو از دست دادم بعد به هوش امدم خاله ام صدام میکردم دستش دستمال بود داشت منو تمیز میکرد کلی گریه کرد میگفت بیهوش بودی بالا اوردی سفیدی چشمت معلوم بود میلرزیدی من هیچی یادم نبود ،صبح رفتم دکتر گفت علایم تشنج ،برو مغز اعصاب ،خیلی حالم گرفته ،دوماه فهمیدم میگرن دارم ،یعنی صرع هم گرفتم استرس داره منو میکشه دارم ازدواج میکنم چطور به آقا بگم ؟؟؟؟اگه صرع نباشه فقط تشنج باشه چی؟میگرن رو هنوز نگفتم فقط گفتم میگرن قاعدگی دارم 😭چی کار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
دفعه اول بود؟ اگر باز تکرار شد برو متخصص نورولوژی..استرس برات خوب نیست بدتر میشه..اصلا نباید به خودت فشار عصبی بیاری..اگر عقد نکردید باهاش صحبت کن تکلیف مشخص شه..طرف قبل عقد بدونه خیلی بهتره برای خودت هم بهتره فردا روزی موقع دعوا 4 تا حرف بارت میکنه