2777
2789
عنوان

تشنج کردم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31212 بازدید | 49 پست
پسرخاله منم همینطوریه، تا حالا دو بار اینطوری شده و بردنش بیمارستان، همه جور نوار و سی تی ای داده. د ...

منم فشار پایین هستم چند بار آب انار لواشک خوردم فشارم افتاد  سرم گیج  رفت افتادم کلا

ولی خوب دیشب بیهوش. شدم  هیچی یادم نبود کلا علایم تشنج بود 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟
منم فشار پایین هستم چند بار آب انار لواشک خوردم فشارم افتاد  سرم گیج  رفت افتادم ...

آره پسرخاله منم تشنج کرد و اورژانس اومد برد بیمارستان.

ایشالا که مال تو هم چیزی نیست شایدم از همین افت فشارت باشه ولی خب خیلی باید رعایت کنی و سردی نخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون که امدی جواب دادی پس درمان داره خیلی خوشحالم کردی چون من میگرن هم دارم و بهم قرص توپیراما ...

اره فقط باید مرتب قرص مصرف کنی. بعضی مجبورن دراز مدت مصرف کنن بعضیا هم کوتاه مدت. بارداری باید زیر نظر پزشک باشه. الان پسر خواهر من سالمه خداروشکر خیلی هم باهوشه. از بقیه نوه هامون هم باهوشتره.  به خاطر مصرف قرص کلسیم بدنت میاد پایین خطر پوکی استخون داری باید مصرف کلسیمتو متعادل کنی. معمولا کسایی مکه تشنج میکنن سدیم بدنشون پایینه باید مواد غذایی سدیم دار تو رژیم غذاییت باشه. کلا نگران نباش ولی برای اینکه زندگیتو با ارامش شروع کنی به خواستگارت بگو

آره پسرخاله منم تشنج کرد و اورژانس اومد برد بیمارستان. ایشالا که مال تو هم چیزی نیست شایدم از همین ...

ایشالله 🤲🏻

اره فقط باید مرتب قرص مصرف کنی. بعضی مجبورن دراز مدت مصرف کنن بعضیا هم کوتاه مدت. بارداری باید زیر ن ...

البته عزیزم اینا در صورتی هست که دکتر بگه باید درمان دارویی شروع کنی. انشالا که کار به اونجا نمیکشه. 

اره فقط باید مرتب قرص مصرف کنی. بعضی مجبورن دراز مدت مصرف کنن بعضیا هم کوتاه مدت. بارداری باید زیر ن ...

ممنون بابت راهنمایییت ، بهترینا نصیب قلب مهربونت 🙏🏼

البته عزیزم اینا در صورتی هست که دکتر بگه باید درمان دارویی شروع کنی. انشالا که کار به اونجا نمیکشه. ...

ایشالله که چیز جدی نباشه 

آره پسرخاله منم تشنج کرد و اورژانس اومد برد بیمارستان. ایشالا که مال تو هم چیزی نیست شایدم از همین ...

دیشب فشارم پایین بود ۸بود 

دیشب فشارم پایین بود ۸بود 

ایشالا که از همین فشارت بوده و چیز جدی ای نیست ولی حتما دکتر برو و پیگیری کن، چون اگر دارو رو شروع نکنی ممکنه دوباره این حالت اتفاق بیوفته. اصلا هم نگران نباش.

ایشالا که از همین فشارت بوده و چیز جدی ای نیست ولی حتما دکتر برو و پیگیری کن، چون اگر دارو رو شروع ن ...

ایشالله ،ممنون🙏🏼

خیلی ذهنم مشغوله 

دلیلش همون بوده.دلیل نمیشه یه بارتشنج کردی مدام تشنج کنی چیزی نیست عزیزم.ولی حتما برو دکتر و پیگیری کن

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
سلام ممنون که امدی جواب دادی پس درمان داره خیلی خوشحالم کردی چون من میگرن هم دارم و بهم قرص توپیراما ...

منم دوسال پیش تشنج کردم نوارمغزم سالم بود تو 6ماهگی حاملگیم دوباره تشنج کردم بازم نوارمغزم سالم بود ولی دکتر قرص لوتیراستام برام تجویز کرد الآنم بچم دنیا اومده سالمه نگران نباش🌹

چی شد عزیز؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی