2777
2789
عنوان

تشنج کردم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31212 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه اول بود؟ اگر باز تکرار شد برو متخصص نورولوژی..استرس برات خوب نیست بدتر میشه..اصلا نباید به خودت ...

غروب نوبت مغز اعصاب  دارم 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟
درمان نداره؟من نوار مغز دادم برای میگرن نگفت صرع داری 

درمان قطع نداره ولی کنترل میشه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
گلم چیزی نیس که من همون نوزادی چندبار تشنج کردم الانم لیسانسم.. برا چی نگرانی

اخه تو‌ نوار مغزم چیزی نبود برای همین تعجب میکنم چرا تشنج کردم

با خیال راحت برو..احتمالا نوار مغزی بگیره ازت

دوماه پیش بخاطر میگرن نوار مغزی دادم اصلا نگفت که صرع داری بالاخره اگه صرع داشتم قابل تشخیص بود 

سلام عزیزم. بله تشنج بوده. ما یکی از اعضای خانوادم این بیماری رو داره و قرص مصرف می کنه. وقتی پیامتو دیدم بدو بدو وارد سایت شدم پسوردمم یادم نبد بازیابی کردم که فقط حواب تورو بدم. این بیماری درمان پذیره و اگه دکتر برات دارو نوشت باید مصرف داروییتو زیر نظر دکتر انجام بدی. حتما و حتما به همسرت بگو و مطمعن باش حتی اگه مجبور باشی دارو مصرف کنی زندگی نرمالی خواهی داشت. همین یکی از اعضای خانوادم که میگم ازدواج کرده و همون اول به همسرش گفت. مشکلی باهم ندارن عاشق همدیگه ن و یه بچه سالم ناز دارن. به یه دکتر بسنده نکن چندتا دکتر برو ببین چی میگن. اگه برات درمان دارویی نوشت به همسرت بگو که باید یه مدت دارو مصرف کنی. 

سلام عزیزم. بله تشنج بوده. ما یکی از اعضای خانوادم این بیماری رو داره و قرص مصرف می کنه. وقتی پیامتو ...

سلام ممنون که امدی جواب دادی پس درمان داره خیلی خوشحالم کردی چون من میگرن هم دارم و بهم قرص توپیرامات ضد صرع داده از این تعجب میکنم چرا با وجود مصرف قرص تشنج کردم ،دوران بارداری سختی نداره ؟چون من شنیدم چند نفر سقط کردن ؟در نهایت میشه بعد چند سال بدون قرص کنترل کرد؟ببخشید زیاد پرسیدم پر از استرسم 

پسرخاله منم همینطوریه، تا حالا دو بار اینطوری شده و بردنش بیمارستان، همه جور نوار و سی تی ای داده. دکترا میگن صرع نیست. میگن افت فشار شدید داره و نباید سردی بخوره. اون دوباری هم که اینطوری شده قبلش آلبالو زیاد و لواشک خورده بوده.

البته دکتر دارو داده بهش و چندین وقته داره میخوره.