2777
2789
عنوان

من بااین خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 37 پست
خدا شاهده عروس همین ک برم خاستکاری میگم بیا این پسرم برا تو توهم برای این نه من زباد میام خونه شما ن ...

از کجا معلوم فردا عروست نگه مادرشوهرم یه سر به ما نمیزنه نمیگه مردی زنده ای کاری باری نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه 😱😱😱کرونا گرفتن الان تهت درمانن 

وای ببخشید آخه گفتی همه رفتن فکر کردم منظورت به رحمت خداست....الهی که زودتر حالشون خوب بشه سلامت برگردن خونشون...واقعا منو ببخش

اره بخدا....من اگر روزی عروس دار بشم براش بهترینارو انجام میدم برادرم زن بگیره بهترین خواه شوهر میشم ...

ولی یه چیزی بستگی به طرف مقابلم داره من همیشه میگفتم بهترین خواهر میشم برا زن داداشم الان یه سلطه اورده داداشم روزی صدبار میگه این چی بود گرفنم من ک اصلن دلم نمیخواد برم خونه بابام هر چی از دهنش دربیاد میگه به مامانم میگه دخترت لیاقت اون زندگیو نداره الان با شوهرش بحث کنه اسم منو بدبخت وسط میکشه هرکاری من کتم میکنه با اینکع اصلن خونشونم نمیرم میگم فردا نگن دخالت میگنع خاهشن میخواید برا داداشتون زن بگیرید دقت به خانواده کنید نوه دای خودمه ولی خانواده ک گاو باشم بچشونم گاو میشه 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
وای ببخشید آخه گفتی همه رفتن فکر کردم منظورت به رحمت خداست....الهی که زودتر حالشون خوب بشه سلامت برگ ...

خخ ممنون اشگال نداره .الهی همه بیمارا به زودی از بستر بیماری بلند بشن 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
از کجا معلوم فردا عروست نگه مادرشوهرم یه سر به ما نمیزنه نمیگه مردی زنده ای کاری باری نداری

مگه بچه بزرگ میکتم برم دوباره نوکریشونم کنم والا عروسای اینده از خداشونه نری خونشون ..بعد میرم ک دعوتم کنن میرم متم دعوتشون کنم بیان تمام 

ولی یه چیزی بستگی به طرف مقابلم داره من همیشه میگفتم بهترین خواهر میشم برا زن داداشم الان یه سلطه او ...

بله درسته خب بستگی به طرف مقابلم داره الان مثل من که انقد بهشون محبت و خدمت کردن دور از جونت دارن به زندگیم جفتم میندازن خانواده شوهرم...ولی خب میگم من سعی میکنم از اول خوب باشم

[QUOTE=207008439]بله درسته خب بستگی به طرف مقابلم داره الان مثل من که انقد بهشون محبت و خدمت کردن دور از جونت دارن به ...[/QUOTE.

ای خدا ادماس جفتک پرونو بکش