2777
2789
عنوان

من بااین خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مادرشوهر باید عوض بشه که بگه عروسم یه آدمیه مثل دختر خودم...اونوقت همه چیز درست میشه

همونو‌ میگم دیگه. نسل اصلاح شه. مادر شوهر نرنجونه دیگه

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
وای چجوری چکار کردن 😔

سر ارث بعد انقدر تنهاش گزاشتن همه جا می رفتن ولی این بدبختو تنها گذاشتن آخرم سکته کرد فوت کرد الهی خدا بچه هاشونو به چه کنم‌چه کنم بندازه اینا ببینند زجر بکشند 

سر ارث بعد انقدر تنهاش گزاشتن همه جا می رفتن ولی این بدبختو تنها گذاشتن آخرم سکته کرد فوت کرد الهی خ ...

ای وای خدا جواب بدی هاشونو میده مطمئن باش

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
شوهرم بهشون گفت شماها نیاین میگه نه نمیشه میایم دور وایمیستیم.....اما اشکال نداره تو ماشین با ما باش ...

بهونه جور کن نرو دختر عموم کرونا داشت  با باباس رفت بیمارستان بستریش کرد الان خانواده عموم همه گرفتن 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
خدایا کی قراره نسل اصلاح شه. ینی میرسه نسل بعدی دیگه از مادر شوهر نرنجه؟😭😭😭😭😭😭😭😭

نسل بعدی ماییم که عروسیمون میگن سیل کرونا گرونی زلزله اینارو نکشت من چیکار کنم با اینا 

الهی عزیزم.....خدا رحمتشون کنه

خدا نکنه 😱😱😱کرونا گرفتن الان تهت درمانن 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
نسل بعدی ماییم که عروسیمون میگن سیل کرونا گرونی زلزله اینارو نکشت من چیکار کنم با اینا 

خدا شاهده عروس همین ک برم خاستکاری میگم بیا این پسرم برا تو توهم برای این نه من زباد میام خونه شما نه شما بیاید من دخالت توکارتون نمیکنم شما هم نکنید مارو به خیرو شما به سلامت 

خدا شاهده عروس همین ک برم خاستکاری میگم بیا این پسرم برا تو توهم برای این نه من زباد میام خونه شما ن ...

اره بخدا....من اگر روزی عروس دار بشم براش بهترینارو انجام میدم برادرم زن بگیره بهترین خواه شوهر میشم براش چون دوست دارم برادرم تو زندگیش شاد باشه