2777
2789
عنوان

درحال طلاقم و حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 36 پست
خیلی وقته تموم شده...فقط از لحاظ قانوونی موونده

زندگی ادامه داره بعد از ۲سال و نیم هنوزم تو فکرشونید؟

اصولا چندماه اول تموم میشه و مثل یک جای زخم میمونه دیگه...ما ادما باید ادامه بدیم قویتر از قبل چون هیچ گریزی ازین نیست...من ارزومه شش ماه دیگه بشه زودتر تا حالم بهتر بشه...گذشته ها درس میشن و چراغ راه اینده

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍
زندگی ادامه داره بعد از ۲سال و نیم هنوزم تو فکرشونید؟ اصولا چندماه اول تموم میشه و مثل یک جای زخم م ...

ن برام دیگه مهم نیس.....چوون کامل تمووم نشده یکم ذهن ادموو مشغوول میکنه همین....

کاربر قدیمیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم الان که زمان گذشته بهتر شدی؟ اخه من در شرف جدایی هستم ولی قلبم داره آتیش میگیره😔خیلی حس بدیه چهار ماه از شوهرم دورم ولی هر روزم با گریه و زاری گذشته

واقعا جنگ بین عقل و احساس و ل😔😔

سلام عزیزم الان که زمان گذشته بهتر شدی؟ اخه من در شرف جدایی هستم ولی قلبم داره آتیش میگیره😔خیلی حس ...

سلام عزیزم میتونین بیاین پی وی من؟

اصلا پروسه ی شوخی ای نیست

انگار کالبد شما بطور کامل عوض میشه....

و در پروسه ی مرگ تک تک سلولهاتون شما زنده اید و شاهد...ولی یه خبر خوب اینکه همونجور که میبینی جونت داره از دست میره زندگیت ویرون شده حیثیتت از بین رفته...

بی سروسامان شدی...

همونجور هم روزی میبینی که داری متولد میشی

کم کم پذیرفتی چی شده ...

من بعد از دوسال تقریبا

تا روزی که جدا نشده بودم تا لحظه و ثانیه های اخر نا ارام بودم

اما انگار ب محض جدا شدن فردای اون روز عین فردای صلح بعد از سالها جنگ و تخریب و خون و خونریزی و ویرونی هست...

یه سکوت و ارامش عجیبی منو دربرگرفت...

درسته هر طرفمو که نگا میکنم الان ویرونست ولی اروم شدم نمیگم خوبم ...میگم اروم شدم

همین کافیه برای تولد و یواش یواش از سر خودتو پیدا کنی

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍
سلام عزیزم میتونین بیاین پی وی من؟ اصلا پروسه ی شوخی ای نیست انگار کالبد شما بطور کامل عوض میشه... ...

سلام گلم خوبی
مزاحمت شدم ببخش
شما بعد از دو سال اروم شدی😔 ای وای چقدر سخته پس.... قلبم داره اتیش میگیره چهار ماهه از شوهرم دورم هنوز جدا نشدم اما هر روزش ازین چهار ماه واقعا شکستم و داغون شدم خیلییی اوضاع روحیم داغونه واقعا بعضی وقتا کم‌ میارم خیلی ضربه بدیه احساس میکنم هم روحم هم جسمم کامل داره تحلیل میره دوست داشتم همش یه خواب بود و‌بیدار میشدم میدیدم کاش اصلا اینجوری نمیشد😞بدترین روزای عمرمه که میگذره میگن بگذره بهتر میشه ولی واسه من انگار داره بدتر میشه....

براتون درخواست دوستی فرستادم ممنون میشم قبول کنین