2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 63167 بازدید | 1543 پست

سلام فقط صفحه ی اولو خوندم موافق اینکه حقوقتونو بدین نیستم بهرحال شما هم باید بفکر آیندتون باشین البته امیدوارم اهل پس انداز باشین وواقعا فکر سرمایه گذاری برای آیندتون باشین اما خوب خوبه هر ازگاهی خریدی یا کمکی داشته باشین چه اشکالی داره به هرحال خونه ی خودتونه وپدرومادر خودتون راه دوری نمیره همسر من زمانیکه مادرشون زنده بود درحد توان داشت کمک برای مادرش خدارو هم شاهد میگیرم مثلا 100به مادرش میداد 200وارد زندگیمون میشد حرکتی میزد برای مادرش خدا بی جواب نمیذاشت برکتشو من بوضوح میدیدم 

ویه مسئله مهم دیگه که بیشتر به خاطرش خواستم نظرمو بگم به عنوان یه والد اینه که چرا شما بچه ها بزرگ که میشین فکر میکنین پدرومادر برای شما کاری نکردن ؟فکر نمیکنین اگه حمایت‌های اولیه ی پدرومادر نبود امکانات اولیه تحصیل رسیدگیشون تو کودکی نبود شما میتونستین شخصیت مستقل پیدا کنین ؟یکم بچه هامون یکم منصف باشن با استثناها کاری ندارم درسته هستن بد والدها ولی خداروشکر اکثرا پدرومادرا کم نمیزارن درحدتوان خدارو شکر دارن رسیدگیشونو

توی گوشیت اگه آپ یا چیزی مثل اون داری یه کارت دیگه که خالیه هم بگیر وکارت حقوقتو بشکن هر وقت خواستی پول خرج کنی با آ‌ پ از کارت حقوقت بزن به اون کارت خالی وخرج کن به پدرومادرت هم همون سه تومن بده درضمن زمان واریز حقوقتو بهشون نگو یا بهانه جور کن بگو هنوز نریختن چون وقتی بفهمن به هربهانه ای تلکه می کننت اینجا خیلی از زن ها هستند که شوهرشون دوران مجردی زیادی به خانوادش اعتماد کرده والان همیشه درگیر مشکلات بزرگ مالی هستند یادت باشه هیچ دختری برای پسر بی پول اونم توی این زمونه تره هم خورد نمی کنه ثروت تو رو قدرتمند می کنه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم ۱۰ سال کار کرد همه رو دودستی داد خانواده اش 

وختی ازدواج میکرد هیچی نداشت درصورتی که مادر پدر من هرچی داداشام میدادن براشون جمع میکردن ملک زمین میخریدن

برای همین از خانواده شوهرم خوشم نمیاد رفت و آمد و کم کردم نمی‌خوام هیچ کدومشون رو ببینم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بهشون بگو میخام پس انداز کنم برای آیندم خونه و ماشین بخرم بلاخره میخاید ازدواج کنید!! 

گاهی یه کیسه برنج یا دو کیلو مرغ بخر ببر خونه 

گاهیییی

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

میخواستم ارز دیجیتال بخرم چون میدونم بیشتر از طلا رشد میکنن

اصلا سراغش نرو قمارخونه است پولت باخت میدی دو سال پیش یه میلیارد گذاشتیم الان شده ۲۰۰ تومان فقط فقط طلا بخ. تمام

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
والا این ماه کارتم خونه بوده 5 میلیون ازش خرید کردن گفتم عیبی نداره

۳۴ سالتونه؟؟؟ سنتون کم نیست ک جمع کننن دیگ تشکیل خانواده بده ب خانوادتم پول نده چون براایندت پس انداز لازم داری

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

سلام فقط صفحه ی اولو خوندم موافق اینکه حقوقتونو بدین نیستم بهرحال شما هم باید بفکر آیندتون باشین الب ...

صحبت های شما کاملا درسته  چندین سال پیش یه ورشکستگی بسیار بزرگ توی زندگیمون داشتیم که میتونم بگم زندگیمو با خاک یکسان کرد اون موقع پسرم ابتدایی بود و یه بچه دیگه هم داشتم که کوچکتر بود هیچی نمیرسیدیم بخریم فقط شکممونو سیر میکردیم همین. اما نزاشتم خللی تو  برنامه ها و کلاسهای پسرم ایجاد بشه حتی اصلا لباس نمیخریدیم اما کتابهای مورد نیاز اونو میخریدیم تن اون یکی بچم لباسهای کوچک شده برادرشو میپوشوندم تا سال ها وضعمون همین بود تا اینکه پسرم یه رشته تاپ تو یه دانشگاه تاپ قبول شد ولی ما پولی برای اینکه جایزه ای درخور براش بخریم نداشتیم به ما گفت من رتبم این شده ولی شما برام کاری نکردین ! صورت ماجرا درسته در واقع کاری نکردیم اما تمام اون سال ها فقط به درس و مدرسه ایشون رسیدگی کردن تمام توان مالی ما بود! که زحمات خودشم اضافه شد و نتیجه داد حالا ما بظاهر یه پدر مادر سهل انگار میایم. حتی پولی نمیموند تا دخترم تابستونا یه کلاسی چیزی بره . توان پدر مادر ها با هم فرق می‌کنه نباید با هم مقایسه بشن و خیلی راحت با جمله برای من کاری نکردن از زیر بار مسوولیت شونه خالی کنن. هر دو طرف قضیه در قبال هم مسوول هستن. انشاالله خدا همه رو هدایت کنه و آخر و عاقبت همه ختم به خیر همراه با عافیت کنه و روزی همه پدر مادر هارو از فضل و کرم خودش بده و هیچ پدر و مادری محتاج اولاد نشه . 

پولت رو بزار بانک با حساب بانکی وام بگیر و با اون یه قطعه زمین بگیر یا سرمایه گذاری دیگه اگه ارز خریدی هوه پولاتو نده به قول معروف همه تخم مرغات رو تو یه سبد نزار.حیفه این همه زحمت کشیدی ‌

خانواده ات هم حقوقشون کمه واقعا بازنشستگی حقوقشون کمه ولی خودشون باید فکر یه منبع درآمد دیگه باشن شما هم جوونید و نیاز به سرمایه گذاری دارید .مشکل دیگه اینه دیر شروع کردین به کار و این اوضاع رو خراب کرده

چه پدر ومادرایی دارید پسر من که سر کار هم می ره باز از ما پول می گیره ،   اگه پدر ومادر خقوق بکیر هستن به هیج عنوان پولت رو بهشون نده ، همه پدر ومادرا خوب نیستن ، هر ماه حقوق می گیری بخشی از حقوقت رو هر چی لازم داری بخر بقیه رو طلا یا نقره  بخر پس انداز کن ، اجازه هم نده بفهمن چی می خری ،خواهرانه بهت می گم پولت خرج هیج کس نکن نه پدر ومادرت نه دوست دخترت ،خودت چند سال بعد برای تشکیل زندگی تیاز به پول داری با این پدر ومادرم بعید بدونم کمکت کنن 😶

بیچاره پسرت افتخار نداره این چیزا

چرا بیچاره؟؟؟؟؟؟؟؟

پول پس انداز میکنه

نفرستادمش خیابون کار کنه ک تو خونه وقتایی ک ستاره جمع میکنه بابت کارای خوبش پول میگیره وقتی تو کار باباش کمک میکرد حقوق میگرفت از باباش هیدی هاشو تبدیل ب لیر و دلار میکرد ک ارزشش کم نشه 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️