2777
2789
عنوان

درحال طلاقم و حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 36 پست

ولی خب ی حس عجیبیه طلاق....

دلت برا خونت برا خاطرات خوبت تنگ میشه

واقعا جدال منطق و دله...

من قلبم هی خورد میشه قفسه سینم فشرده میشه

حدودا دوماهه اومدم

نمیدونم طبیعیه؟

افردادی ک طلاق گرفتن اگر میبودن راهنماییم میکردن چجوری این سم ها رو از بدنم خارج کنم عالی میشد

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بابات بگو اینارو میگه 

شکایت کردیم ازش

جالبه کاریش ندارن

تو کل فامیلمون رفته گفته من زنمو دوس دارم و ابرو ریزی ک زنم میخواد جداشه 

تو کوچه هم داد و بیداد

و فحش ب مامانم و بابام

حتی لگد تو درخونمون زد و درو شکوند

من از ترس از خونه بیرون نمیرم حس میکنم میخواد بکشتم

مهریمو نده...

پولدارن ولی باباش پول دستش نمیده!!!

۳۲ سالشه مرتیکه ....

ولی نمیخواد کار کنه مغازه پارچه براش زدن نمیره پدرش میره....

حس میکنم از من بد بخت تر نیس!!!

شکایت کردیم ازش جالبه کاریش ندارن تو کل فامیلمون رفته گفته من زنمو دوس دارم و ابرو ریزی ک زنم میخو ...

خودتو ناراحت نکن طلاق اصلا هم بد نیست بهت قول میدم یکسال بگذره به خودت بخندی و از ته دلت خوشحال باشی

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده   

اولش خیلی سخته خیلی تا ۶ ماه داغونی همش خاطرات همش دلتنگی و تنهایی ولی بعد ۶ ماه یه روز از خواب بیدار میشی اصلا یادت نمیاد ازدواج کردی فک میکنی همون دختر خونه هستی 

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده   
اولش خیلی سخته خیلی تا ۶ ماه داغونی همش خاطرات همش دلتنگی و تنهایی ولی بعد ۶ ماه یه روز از خواب بیدا ...

مرسی عزیز دلم واقعا امیدوارم توان روحیم بره بالا

ولی خب ی حس عجیبیه طلاق.... دلت برا خونت برا خاطرات خوبت تنگ میشه واقعا جدال منطق و دله... من قلب ...

طبیعیه روزهای سختی رو میگذرونید....تحمل کنید و مشغول باشید تا زمان بگذره....فک نکنم سنگین تر و سخت از طلاق و فشارهای روانیش تو دنیار باشه

کاربر قدیمیم
طبیعیه روزهای سختی رو میگذرونید....تحمل کنید و مشغول باشید تا زمان بگذره....فک نکنم سنگین تر و سخت ا ...

دقیقا بخصوص ک سالهای زیادی رو باهم باشن طرفین و ترک عادات و لحظات و سوار شدن برا شرایط واقعا جانفرساست

دقیقا بخصوص ک سالهای زیادی رو باهم باشن طرفین و ترک عادات و لحظات و سوار شدن برا شرایط واقعا جانفرسا ...

منم الان دو سال و نیم هست که رفته خوونه باباش و نمیاد واسه جدایی و همین طوری موونده....

هیچ کس به جز کسایی که براشوون اتفاق اوفتاده نمیتوونن درک کنن چه بلایی سر ادم میاد....

جنگ عقل و احساس و دل...

بیخوابب های مکرر...

ماهی چن بار ادم مرده و زنده میشه...

کاربر قدیمیم
منم الان دو سال و نیم هست که رفته خوونه باباش و نمیاد واسه جدایی و همین طوری موونده.... هیچ کس به ج ...

شما دوستش دارین اما ایشون نه بنظرم از حقتون استفاده کنین یا راضی ب طلاق توافقی بشین و زندگیتونو بلخره با هر رنجی ک هست مجددا شروع کنین...