2777
2789
عنوان

خانما شما هم شوهراتون... اعصابم خورده😡

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست

عزیزم‌این خوبه باز به کاغذ باطله و الکل کفایت میکنه ..شوهر دختر داییم پررو پررو بدون اجازه گوشت و مرغ و برنج محلی غذای اماده رو بلند میکنه میبره خونه مادرش جالب اینجاس خوده مرده تنبله سرکار نمیره دختر داییم با خیاطی و سبزی بسته بندی کردن و اینا زندگی جمع میکنه و خرج خونه رو به سختی میده با دو تا بچه ..میگه ده بار  دعوامون شد رو این موضوع ولی بدتر میکنه از لج من

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
عزیزم‌این خوبه باز به کاغذ باطله و الکل کفایت میکنه ..شوهر دختر داییم پررو پررو بدون اجازه گوشت و مر ...

😞😞😞😞اصل کار زشته خواهری این یه چشمه کاراش اقا ۳ ساله سیگاری دست رو قران گذاشت قسم خورد نمیکشه بابام بفهمه تو صورت باباش تف میندازه چون با افاده گفت بچم ال و بل اهل دود نیست درد اینکه بنا به دلایلی مجبورم دارم تحمل میکنم وگرنه دلم خونه

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞😞😞اصل کار زشته خواهری این یه چشمه کاراش اقا ۳ ساله سیگاری دست رو قران گذاشت قسم خورد نمیکشه با ...

درسته عزیزم کلا کار ناپسندیده یه  حق با شماس..خدا مشکلت و حل کنه ،دلت شاد شه و لبت خندون و تنت سالم ❤

درسته عزیزم کلا کار ناپسندیده یه  حق با شماس..خدا مشکلت و حل کنه ،دلت شاد شه و لبت خندون و تنت ...

ممنون عزیرم یکم حالم بهتر شد یکی درکم کرد و دعا کرد برام😊 اعصابم خورده خیلی از دست کاراش یکی شوهرش کتک میزنه یکی مثل شوهر من روحی روانی ازار میده

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 
ممنون عزیرم یکم حالم بهتر شد یکی درکم کرد و دعا کرد برام😊 اعصابم خورده خیلی از دست کاراش یکی شوهرش ...

اره عزیزم هر کس یه مشکلی داره خدا گره کار همه رو وا کنه ..گره کار شما رو هم وا کنه ...عزیزم با سیاست خودت پیش ببر کم کم میدونم سخته و اذیت میشی   ولی تلاش کن و این اخلاق همسرتو نو و ترک بده ..خوشبخت و عاقبت به خیر شی آمین