سلام خانما شما پیش اومده شوهرتون یه چیز که تو خونه اضافه هست مخفیانه بده به کسی من یه کمی سررسید و کاغد باطله آ۴ گذاشته بودم برا روز مبادا که بعدا برا بچمون مصرف کنم بعد شوهرم برداشته بدون اطلاعم داده به خواهر چشم سفیدش که اراده کنه مغازه لوازم تحریر تو خونش وضعش خوبه بعد شوهر بیشعور من این کار کرده اعصابم از این خورده که چرا باید هرچیزی تو خونمه یه دفعه گمبشه و بعد سر از خونه دور و بریاش در بیاره بهش که گفتم قسم خورد نبرده ولی من دیدم دست خواهرش دیگه بهش اعتماد ندارم چی کار کنم به نظرتون بار اولش نیست الان امشبم رفتم اسپری الکلم پر کنم دیدم شیشه الکل که نصف بود ناپدید شده بهش که میگم میگه نمی دونم با طعنه لابد بردم خونه مامانم😑😑😑 کاش دارا بود غم نداشتم اصلا شعور نداره من یه چیزی تو خونم می خرم برا احتیاجمون اینجوری میکنه😔😔😔😔
عزیزماین خوبه باز به کاغذ باطله و الکل کفایت میکنه ..شوهر دختر داییم پررو پررو بدون اجازه گوشت و مرغ و برنج محلی غذای اماده رو بلند میکنه میبره خونه مادرش جالب اینجاس خوده مرده تنبله سرکار نمیره دختر داییم با خیاطی و سبزی بسته بندی کردن و اینا زندگی جمع میکنه و خرج خونه رو به سختی میده با دو تا بچه ..میگه ده بار دعوامون شد رو این موضوع ولی بدتر میکنه از لج من
عزیزماین خوبه باز به کاغذ باطله و الکل کفایت میکنه ..شوهر دختر داییم پررو پررو بدون اجازه گوشت و مر ...
😞😞😞😞اصل کار زشته خواهری این یه چشمه کاراش اقا ۳ ساله سیگاری دست رو قران گذاشت قسم خورد نمیکشه بابام بفهمه تو صورت باباش تف میندازه چون با افاده گفت بچم ال و بل اهل دود نیست درد اینکه بنا به دلایلی مجبورم دارم تحمل میکنم وگرنه دلم خونه
ممنون عزیرم یکم حالم بهتر شد یکی درکم کرد و دعا کرد برام😊 اعصابم خورده خیلی از دست کاراش یکی شوهرش ...
اره عزیزم هر کس یه مشکلی داره خدا گره کار همه رو وا کنه ..گره کار شما رو هم وا کنه ...عزیزم با سیاست خودت پیش ببر کم کم میدونم سخته و اذیت میشی ولی تلاش کن و این اخلاق همسرتو نو و ترک بده ..خوشبخت و عاقبت به خیر شی آمین