2777
2789

بچه ها من شوهرم خوب بود سر یه بحث اومدم قهر رفتن درخواست طلاق داد بچه هم دارم الان حدوای دوماه انگار نه انگار با اینک قبلش خوب بود الان خواستم مهریه رو بذارم اجرا بنظرتون کار خرابتر نمیشه؟

اگه خوب بود چرا سر یه بحث زفتی قهر؟؟

همیشه نظرم اینه وقتی قصدتون طلاق نیست نرین خونه پدرتون زندگی صبوری میخواد گذشت میخواد

وقتی رفتی اونم بره درخواست طلاق بده خب سخته دیگه نمیشه جمعش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم پس چقدر بلاتکلیف بمونم بعد اون خودش درخواست داده و وکیلم گرفته برام ابلاغیه اومد اخر دی جلس ...

من خواهرم اینکار رو کرد روشون به هم باز شد دیگه هیچ مهر و محبتی هم بینشون نیست کاش یکی وساطت میکرد به بچه ات هم فکر کن

اگه خوب بود چرا سر یه بحث زفتی قهر؟؟ همیشه نظرم اینه وقتی قصدتون طلاق نیست نرین خونه پدرتون زندگی صب ...

اره جلوم رو گرف گفتم باید منو برسونی اورد بعدم دیدم رفته درخواست داده وکیل گرفته الان داره دوماه میشه انگار نه انگار دی ماه هم دادگاه داریم گفتم برم مهریه بذارم اجرا

اره جلوم رو گرف گفتم باید منو برسونی اورد بعدم دیدم رفته درخواست داده وکیل گرفته الان داره دوماه میش ...

یعنی هیچ حرفی باهم نزدید تو این مدت؟؟ یه بزرگتری نیومد وسط بگه آشتی کنید؟؟

من خواهرم اینکار رو کرد روشون به هم باز شد دیگه هیچ مهر و محبتی هم بینشون نیست کاش یکی وساطت میکرد ب ...

خب اون اول رفت درخواست داد و وکیل گرفت منم با بچه بلاتکلیف موندم نه خرجی داد نه چیزی بهش پیام هم میدم میگم بیا حل کنیم بدون حرف بلاک میکنه

چکار کنم پس چقدر بلاتکلیف بمونم بعد اون خودش درخواست داده و وکیلم گرفته برام ابلاغیه اومد اخر دی جلس ...

اگه مرد درخواست بده باید نصف اموالشو ب زن بده.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اون الان داروندارش رو زده اسم بقیه مهریه درخواست دادنتم توفیری به حالش نداره

چیزی بنام نداره فقط خواستم حساب هاشومسدود کنم که نتونه حقوق و اینا رو برداشت کنه چون میدونم کلی قسط داره باید بده وقتی نتونه حقوقشو برداشت کنه به مشکل میخوره