2777
2789
عنوان

خانما شما هم شوهراتون... اعصابم خورده😡

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست
نه واقعا اخلاق خوبی نداره  باهاش صحبت کن توضیح بده براش

گفتم بهش قسم‌دروغ می خوره کلا اصلاح پذیر نیست سر همین اخلاقاش دلم‌نمی خواد ازش بچه داشته باشم مجبوری دارم باهاش زندگی می کنم دروغگوعه شدید 

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 
دوتا باغ دارن رنگ یه دونه میوه هاش نمی بینم نشد یه وقت یه سبد میوه بده در خونمون سوعاتی باغش بعد یعن ...

به شوهرت بگو برام میوه بیار 

چه خانواده خسیسی دارن 

یک روز با شوهرت دو نفری برین باغ میوه 

همانجا از درخت بخور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سرجمع چیزایی ک گفتی ۵۰ هزارتومن نمیشه ولی قرص اعصاب و کرمهای ضدچروک خیلی گرونار. پس به اع ...

یه سررسید الان ۳۰ تومنه حرف از هزار تومن بزن که خواهرش تفم نمیکنه بده داداشش من حرفم اینه که چرا باید از خونه چیزی بی اجازه و اطلاع ببره یه نوع دزدی و قتله قتله اعتماد من به خودش

به شوهرت بگو برام میوه بیار  چه خانواده خسیسی دارن  یک روز با شوهرت دو نفری برین ب ...

اصلا نمی دونم باغشون کجاس خودشم راه نمیدن  چه برسه من که زنشم تو سرشون بخوره

ببین باید رویه ات را عوض کنی  کار خودت را بکن  خجالتی نباش  رفتی خونشون بخور.  ...

با شوهرم چکار کنم با این اخلاق بدش خواهرشوهر زوری با من حالدو احوال میکنه بعد از تو خونه من وسیله ا میره براش دیدم هفته پیش بهم پوزخند میزدا بگو شوهر ابلهم کوکش کرده با کارش

اصلا نمی دونم باغشون کجاس خودشم راه نمیدن  چه برسه من که زنشم تو سرشون بخوره

ببخشیدا شما زن شوهرت هستی 

براش دلربایی کن 

باغ که دیوار نداره 

به شوهرت بگو بیا با هم یواشکی بریم باغ 

وا چه پسری هستا 

مرد باید ابهت داشته باشه 

یعنی چی پسرشون را راه نمیدن 

وای گلم حالا چهارتا کاغذ باطله داده فک نکرده تو نیاز داری.یا یکم چیزی براخانوادش بگیره که اشکالی ندا ...

فقط که کاغد نیست می گم هرچی تو خونه من اضاف دارم گم‌میشه مثلا عسل می خرم دوتا شیشه یکیش نیست خیلی زشته به خدا  من از پوشاکم میزنم از احتیاجتم می زنم که دوتایی از درامدش استفاده کنیم لااقل تو خورد و خوراک بعد اینجوری کنه

ببخشیدا شما زن شوهرت هستی  براش دلربایی کن  باغ که دیوار نداره  به شوهرت بگو ...

میگم‌خواهر شوهرم باع داره نه پدر شوهرم باع اونا برم چکار 

گفتم یعنی یه میوه از باغشون نخوردیم بعد شوهرم وسایل خونم میده خواهرش

فکر کنم الان دیگه باید حسابی زرنگ بشی  کلا باید شوهرت را بپایی  همش شوهرت را زیر نظر ...

واقعا خیلی سخته قبل میرفتم خونمون یه سر الان یه ساعتم تو خونه تنها باشه دلشوره خونم دارم بهش اعتماد ندارم  زندگی اینجوری سخته که به شوهر خودتم اطمینان نداشته باشی

شوهرت را بپا  به شوهرت بگو وسیله نبره  باید مبارزه کنی  دعوا نداریم  ف ...

اره باید یه التیماتو جدی بهش بدم البته قبلا هم بهش توپیدم ولی کار خودش میکنه خیلی دروع میگه با قسم تفف بهشون با بچه تربیت کردنشون ادعا مذهب هم میکنن مثلا مقیدن خانوادگی