2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک خونگی میزنم بعضی هاشون معجزه وار عالی اند 😇😇

خب بگو ترکیباتشو عزیزم😍نوع پوستتم بگو که چربه خشکه مختلطه چیه؟؟ 

من ماسک ارگان و کلاژن دارم و ماسک زغال

اما ماسک خونگی کم میزنم نمدونم چی دقیقا خوبه

شستن صورت با ژل یا فوم شست و شو، تونر، سرم های پوستی، مرطوب کننده، ابرسان، ضدافتاب، بالم لب 

هفته ای دوبار اسکراب 

ماسک دور چشم 

هفته ای 2 الی 3 بار ماسک صورت 

خوردن 8 لیوان اب در روز 

بُخور 

تغذیه سالم بیشتر وقتها

ساعت خواب درست

برندای بریلی، دکتر راشل، نیوآ، نوتروژینا، لورال، الارو، بایواکوا، ایمجز، وان اسپرینگ، انیپک، باله آ، کاریته، سلنز، فلوکسیا، اورلین، garnier، چیزای خوبی دارن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

فوم شست و شو و تونر و اب رسانو ،ماسک ورقه یاماسکای دیگ میزنم.اگ جوش داشته باشم قبل خواب روش ژل کلیندا میزنم‌.

گاهیم اسکراب میزنم، بعضی وقتام گلاب اسپری میکنم.

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

من خیلی ماسک تونر کرم دور چشم ضد افتاب همه چی استفاده میکنم واس همین پوستم صافه صافه 

کرم دور چشم تاچا استفاده میکنم و عالیه 

البته اینم بگم گرونه دومیلیون و خورده ایه😬😐🤦🏻‍♀️

فوم شست و شو و تونر و اب رسانو ،ماسک ورقه یاماسکای دیگ میزنم.اگ جوش داشته باشم قبل خواب روش ژل کلیند ...

افرین😁بیشتر کاراتو منم انجام میدم

فقط یچیزی میگن ک گلاب بعضی پوستارو تیره تر میکنه 

من میترسم امتحانش کنم🥵🤔🤔🤔

افرین😁بیشتر کاراتو منم انجام میدم فقط یچیزی میگن ک گلاب بعضی پوستارو تیره تر میکنه  من می ...

ن والا من که خیلی سفیدم😂 اسپری کن نمال به پوستت

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
من خیلی ماسک تونر کرم دور چشم ضد افتاب همه چی استفاده میکنم واس همین پوستم صافه صافه  کرم دور ...

قبل اینکه خط اخرو بخونم گفتم اخجون برم بخرم پس😑😂😂چقدددد گروووون

به زیر چشم بگی ۲ ملیون خودش خوب میشه خود ب خود😂

عااالی😍 ماسک دور چشم چی میزنی؟

بایواکوا، ایمجز، باله آ، garnier، نیوآ، یومیو، ونزن، بی بیوتی همشون خوبن 

اینا چیزایی که قبلا استفاده کردم

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
بایواکوا، ایمجز، باله آ، garnier، نیوآ، یومیو، ونزن، بی بیوتی همشون خوبن 

اهااا رنج قیمتشونو میگی چه حدودن تقریبا؟ ک بخرم

و اینکه  برا زیر چشم استفاده میکنی؟من زیر چشمام خیلی گود و یکمم تیره است

هرچی کرم میزنم موقع ارایش ، خوب نمیشه😭نمدونی چیکار کنم؟؟