2777
2789
عنوان

پوست و رسیدگی بهش

117 بازدید | 21 پست

سلام

کسایی که پوست خیلی خوبی دارند 

حتما رفتن دکتر پوست؟

یا کرم ها و آب رسان هایی که استفاده میکنند باعث شده؟

یا قرص و دوا میخورند؟

یا تزریق و ... انجام دادند؟

میشه راهنمایی کنید هیچی بلد نیستم 

می‌خوام پوستم خوب بشه 

صفت و در آب و بدون خط وچین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم به نسبت قبلم بهتر شدهباید روتین پوستی درست استفاده کنی ترزیق هم تاثیر داره البته درست و اصو ...

آخه اهل تزریق و عمل نیستم و میترسم والا بدتر بشه 

به نظرتون باید دکتر پوست برم؟یعنی اینایی که دوستشون خوبه و عالی دکتر پوست میرم

تپلی و پوست صاف و بدون چین و چورک و عالی هستن

من شب و صبح صورتمو با فوم میشورم

از آبرسان و ضد آفتاب هم استفاده میکنم 

دوتا ضدجوش هم دارم که اگه تک و توک جوش زدم بزنم 

یه دوره داکسی سایکلین ۱۰۰ هم خوردم. 

بعضی وقتا هم گلاب رو با آب رقیق میکنم به صورتم میزنم. 

نسبتا پوست خوبی دارم

آخه اهل تزریق و عمل نیستم و میترسم والا بدتر بشه به نظرتون باید دکتر پوست برم؟یعنی اینایی که دوستشون ...

اخه ترزیق داریم تا ترزیق

شما تصورتون از تریق صورت های باد کرده و مثلثیه ولی منظور من جوانساز ها هستش که واسه پوست مفیدن نه تغییر فرم چهره 

دکتر پوست هم من حقیقتا نظری ندارم چون دکتر داریم تا دکتر و مشکل پوستی هرکسی فرق میکنه شما بیشتر چه مشکل پوستی دارین؟

خیلی از دکترا از ترکیبات محصولات اطلاعات کافیو ندارن و فقط میگن اره برو راکوتان بخور و یا دارو های پر عوارض دیگه 

من شب و صبح صورتمو با فوم میشورماز آبرسان و ضد آفتاب هم استفاده میکنم دوتا ضدجوش هم دارم که اگه تک و ...

من پوستم اصلا جوش نمیزنه

ولی معلومه که خشک و کم آب و حساس 

برای همین داره پر خط و چین میشه

آبرسان یک دوره میزدم ولی فایده ای نداشت

کرم دور چشم میزنم هیچ تاثیر خاصی ندارن

کرم ضد آفتاب که جز روتین زندگیم هیچ وقت ترکش نمیکنم چه روز چه شب

نمی‌دونم چیکار کنم که مثل بعضیا که دوستشون انگاری عین آیینه صاف اونجوری بشه 

اخه ترزیق داریم تا ترزیقشما تصورتون از تریق صورت های باد کرده و مثلثیه ولی منظور من جوانساز ها هستش ...

من پوستم  خشک و کم آب و حساس برای همین داره پر چین میشه

البته لک و کک هم دارم که کاش نبودند 🥲

من پوستم خشک و کم آب و حساس برای همین داره پر چین میشهالبته لک و کک هم دارم که کاش نبودند 🥲

روتین پوستی ۳ پایه اصلیش

شوینده ضد افتاب مرطوب کنندس

که باید بدونی چه برندی بگیری 

لک به خاطر چیه؟ جای جوش یا لک دیگه ایه؟

چینو چروک هم به خاطر همون خشکیه که اگه بعد تقویت پوست بازم نرفت میتونید از رتینوئید ها استفاده کنین

روتین پوستی ۳ پایه اصلیششوینده ضد افتاب مرطوب کنندسکه باید بدونی چه برندی بگیری لک به خاطر چیه؟ جای ...

کک و مک از بچگی دارم

جوش نمیزنه اصلا پوستم

ضد آفتاب و مرطوب کننده رو‌دکتر پوست بهم داده خیلی سبک و راضی هستم از ضد آفتابش ولی مرطوب کننده یکمی سنگین و باید بشورم حوصلم نمی‌کشه استفاده کنم 🥲😓

منافذ باز داره پوستم 

دونه سر سیاه داره پوستم 

و از همه بدتر و بدترش همین خشک بودم پوستم

آب زیاد میخورم ولی چون سر کار میرم به نظرم خیلی روم فشار میاد 

نمی‌دونم چیکار کنم پوستم سرحال بشه

کک و مک از بچگی دارمجوش نمیزنه اصلا پوستمضد آفتاب و مرطوب کننده رو‌دکتر پوست بهم داده خیلی سبک و راض ...

کک و مک راستش فکر نکنم درمان خاصی داشته باشه شاید باهمون رتینوئید که گفتم یکم کمرنگ تر بشه 

میتونم بپرسم چه برندی بهت گفته بگیری؟

واسه منافذ باز و سر سیاه هم حتما شستشو دو مرحله ای باید داشته باشی یعنی هم بالم پاک کننده و هم شوینده خودت

عزیزم من مشاور پوستی هستم..

ببین پیشنهادم اینه اصلا و ابدا سمت بوتاکس و تزریق و این چیزا نرو چون روش تهاجمی هست و داغونت میکنه...

بیا تو پیجم تا بتونم کامل راهنماییت کنم.

پیج اینستا

Endlless_beautyface

خوشحال مبشم کمکت کنم..والا برای کک و مک و چین و چروک من کزم ۸ کاره لاکچری کوین رو معرفی میکنم که عالیه و رضایت زیادی داشته به اضافه روتین پوستی مناسب پوستت...

که بستگی داره پوستت چربه یا خشک..

بیای تو پیجم راحت تر میتونم کمکت کنم عکس پوستتو برام بفرست.