2777
2789
عنوان

کمککککککک

544 بازدید | 6 پست

خانما تو رو خدا یه دکتر زنان خوب بم معرفی کنید تو اصفهان...

۲ بار سقط کردم میخام برم واسه بارداری و اینکه ۵۰ روزه سقط کردم خونریزی و لکه بینی پاک نشدم😭😭😭

تو رو خدا دکتری ک رفتین خودتون یا آشناهاتون و نتیجه گرفتین بم معرفی کنید

ک نوبت دهیش خوب باشه

دکتر فردوس محرابیان و رویا شرکت رو بم معرفی کردن دو هفته اس هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن ک نوبت بگیرم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من دکترنصراصفهانی میرم راضیم ازش اخلاقش خیلی خوبه

کازش چی؟؟؟

واسه سقط مکرر هست؟!

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه دار شدن دقت کن که همه ی آداب کار رو رعایت کنید توی کتاب حلیه المتقین هم نوشته همشو.حواست به ...

اتفاقا همه چی خوب پیش رفت تا ۷ هفته کیسه زرده و ساک و همه چیز نرمال یهو نمیدونم چی شد همه چیز ریخت بهم

فال قهوه ک گرفتم گفت نحسی افتاده روت بخاطر اونه روند بارداریت ب مشکل خورده گفت تو قمر در عقرب رفتی عروسی یا مسافرت یا کاری کردی ک نباید... بخاطر این نحسی افتاده روت☹☹☹

خب کل ماه قمر در عقربه من چجوری بفهمم کی هست ک از خونه بیرون نرم☹ و کاری نکنم

اتفاقا همه چی خوب پیش رفت تا ۷ هفته کیسه زرده و ساک و همه چیز نرمال یهو نمیدونم چی شد همه چیز ریخت ب ...

من به تنها فالی که اعتقاد دارم فال حافظه.بعد تقویم قمر در عقرب رو نگاه کنی تو اینترنت فقط همون روزها رو دقت کن نزدیکی نباشه.قمر در عقرب برا خرید خونه و مسافرت و ازدواج و نزدیکی جهت بچه دار شدن خوب نیست.نه اینکه از خونه بیرون نری.همه کاری میشه کرد.چند نفر رو می شناختم که سقط داشتن گفتن مثلا روزشو یا ادابشو رعایت نکرده بودیم و می گفتن بچه سقط شده بعد که ادابشو(شب اول و نیمه و اخر ماه نباشه.شب عید قربان نباشه.یه تیکه لباس تن یکی از زوجین بمونه و ...) خونده بودن متوجه شدن بچه دچار چه مشکلاتی(چهار انگشتی و شش انگشتی و ...) میشده.البته خداروشکر همشون بچه های سالم دارن حالا.اگه اداب امیزش طبق احادیث رو عمل کنی خیلی کمک میکنه.سعی کن روزانه صدقه بدی اول صبح مثلا روزی حداقل ۵۰۰ یا هزار یا هر چی در توانت هست .اسفند دود کن.وقتی از خونه خارج می شی دعای خروج از خونه رو بخون توکلت علی الله و  لا حول و لا قوه الا به الله. حمد و ۴قل بعد ۳ بار فوت کن روی شونه ی راستت.رو حجابت دقت کن .سعی کن هر وقت یادت بود برا مادر امام زمان صلوات بفرستی حاجت میده.توی قنوت نمازت همیشه بگو رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.ذکر یونسیه رو همیشه بگو برای برا حاجت و رفع هم و غم خوبه.سردیجات مصرف نکنید.زیاد در معرض وایرلس نباشید.سویا نخورید.