2777
2789
عنوان

بارداری با آزمایش منفی

183 بازدید | 9 پست

سلام خانوما میگم من تنبلی تخمدان دارم طبق یه اپ روزایی که زده بود اقدام کردم ولی نمیدونم تخمک‌گذاری کی بوده. من دوفاستون میخورم که پری تنظیم باشه همیشههههه الان یکساله 4 روز بعد قطع قرص پریود میشم 10 شهریور تموم شد قرص و باید 14 میشدم اما نشدم ولی خیلی درد پری داشتم که گفتم الان میشم. 16 صبح یعنی دیروز صبح آزمایش دادم و بتا 1.2 و منفی بود ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه و اگه صبر کنم بره بالا و باردار باشم؟؟ از 14 تا الان گاهی دل درد میگیرم و سینه درد و کمر درد میتونم امیدوار باشم؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

برای تخمگذاری کیت بگیر

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکترت امپول نمیده ؟ک فولیکولات رشد کنن تا ده روز بعد دوفاستون منتظر پریودی باش

من خیلی آمپول زدم و نشد الان دو ماهه دارو گیاهی دارم میخورم میخوام ببینم چی میشه الان از ترس بارداری دارو هامم قطع کردم. 

آخه من همیشه سر 4 روز میشم و دل درد هایی هم که میگیرم شاید دوبار درروز و در حد درد پریود شدن نیس 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
من خیلی آمپول زدم و نشد الان دو ماهه دارو گیاهی دارم میخورم میخوام ببینم چی میشه الان از ترس بارداری ...

طب سنتی یا اسلامی رفتی یا سرخود میخوری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

طب سنتی یا اسلامی رفتی یا سرخود میخوری

یه عطار خیلی معروف تو شهرمون هست رفتم اونجا 

خواهر شوهرمم تنبلی داشته و مث من بوده سال 96 با دو دوره دارو های این عطار باردار شد 

یه عطار خیلی معروف تو شهرمون هست رفتم اونجا  خواهر شوهرمم تنبلی داشته و مث من بوده سال 96 با د ...

ان شا‌ءالله برای تو هم جواب میده