الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من بیشتر وسایل هام دست دو هست اصلا هم ناراحت نیستم دوم اینکه اسباب بازیرو به وقتش بخر من برای پسرم انقدر اسباب بازی گرفتم عقلش نمیرسید همش رو خراب میکرد الان تازه میتونه با اووسایل بازی کنه که دیگه نداره ولی در کل هرچی اسباب بازی کمتر باشه بهتره انشاالله بچه هات بزرگتر شدن پولشم برات بیاد ولی تو دیوار رگرد خیلی ها اسباب بازی برای فروش گذاشتن مهم هم نباشه دست دوم بودنش نو هم باشه انقدر به اینور و انور میکوبن که از ریخت میوفته
وواقعا این چه حرفیه که به یه مادر میزنید. حالا که به دنیاش آورده. میخوای بگیره بکشتش چون نمیتو ...
عزیزم واقعن یه دوره ای شده باید خیلی حساب شده بچه اورد من الان مستاجرم صابخونه جوابم کرده پریروز به مادرم گفتم من که تجربه نداشتم شماها عاقلو دنیا دیده بودین باید میگفتین بصبر خونتو بخر بعد بیار نکه یه بچه رو اسیر خودم کنم وضع اقتصادی خیلی بد شده خیلییی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
منم بچه کوچیک دارم پول خرید اسباب بازی هم دارم ولی هیچ نخریدم واسه بچه اولم گرفته بودم با همونا بازی ...
دختر من عاشق مگس کشه😂😂😂😂همه جا با خودش میبرش
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم