2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست

کاش مادرم بود اسباب بازی نمیخواستم البتہ نہ اینکہ ھمسر پدرم بد باشہ حتی بھتر از مادر برام بود اما بھترین نعمت برای بچہ پدر و مادہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

دخترمن تمام عروسکای گرون وجدیدی که بیان ماشینایی که حتی یه درصدبچه هانداشته باشن هواپیماهاچندمدل قطارازهمش داره ولی فقط جاگرفته یک بارحتی یک بارباهاشون بازی نکرده

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وواقعا این چه حرفیه که به یه مادر میزنید.  حالا که به دنیاش آورده. میخوای بگیره بکشتش چون نمیتو ...

نگفتم بگیره بکشه عزیزم حرف حق چرازورتون میادبشنوین 

گفتم قبل بچه دارشدن به این مسائل بایدبیشترفکرمیکرد😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بچه چهار ماهه فرق قاشق با اسباب بازی رو نمیدونه بعد شما غصه اونو میخوری،،،خب دوچرخه ،دوچرخه این چه ا ...

والا دختر من فقط با کفگیر ملاقه اای من بازی میکنه😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
دارم عزیزم چرا ندارم بااین وضع گرونی ماهم دخلمون معمولی زندگی اونقدر ضروریات دیگه داره ک همراه براشو ...

گل من همینکه یه سقف و خوراک پوشاک داری بایر خداروشکر کنی اسباب بازی رو بعدا که بزرگتر شدن بخر یا خودت درست کن

میشه عزیزم  من هرماه بالای صدتومن پول نت میدم خودشم اینستا که خییییلی نت مصرف میکنه همونو کن ...

شما ۱۰۰ پول میدی دلیل نمیشه همه ۱۰۰ بدن 

شاید یه نگاه گذرا کرده. بعضی ها با یه بسته کوچیک یه ماه رو سر میکنن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خب وقتی نداری چرا بچه دومتو باردار شدی

به عنوان پست اول زیادی تند بود

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بنظرم پول نتی که صرف دیدن تو اینستا میکنی چند ماه کنار بذاری و پس انداز کنی میتونی بخری

به نظرم حرفت اشتباه ی مادر که نمیتونه برای بچه هاش عروسک بخره ول خرجی نمیکنه

منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه
دارم عزیزم چرا ندارم بااین وضع گرونی ماهم دخلمون معمولی زندگی اونقدر ضروریات دیگه داره ک همراه براشو ...

از ديوار بخر دست دو

منم بيشتر اسباب بازي هاي ديوار رو چك ميكنم يمت مناسب و خوبش رو ميگبرم

الان توي اين اوضاع اصلا نميصرفه بري نو بخري يكي دو روزه خرابش ميكنه بچه

عزیزم بعضی ها درک ندارن.تاپیکت رو قفل کن ب جای همدردی حمله ور شدن زیاده.متاسفم.کاش نزدیک هم بودیم بچه هات میومدن با بچه های من همبازی میشدن 💔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
والا دختر من فقط با کفگیر ملاقه اای من بازی میکنه😂😂😂

بچه های منم با این جور چیزا سرگرم بودن،،،از قاشق تا کنترل و سیم شارژر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم بچه کوچیک دارم پول خرید اسباب بازی هم دارم ولی هیچ نخریدم واسه بچه اولم گرفته بودم با همونا بازی میکنن فکر خودتو درگیر چه چیزایی میکنه بچه هام اینقدر اسباب بازی دارن اصلا نگاشون هم نمیکنن فقط عشقشون ظرف و وسایل کابینتاس و وسایل کشو یه سبد بدم بهشون یک ساعت بازی میکنن باش ولی یه ماشین میدم بعد دو دیقه میندازنش